Karşıyaka’da sağlık söyleşileri: Otizm spectrum bozuklukları konuşulacak

EGE HABERLERİ 18.01.2024 - 01:51, Güncelleme: 18.01.2024 - 01:51 3721+ kez okundu.
 

Karşıyaka’da sağlık söyleşileri: Otizm spectrum bozuklukları konuşulacak

Karşıyaka Belediyesi, İzmir Tabip Odası işbirliği ile düzenlediği sağlık söyleşilerin devam ediyor.
  Karşıyaka Belediyesi, otizm spectrum bozukluklarını ele alacağı bir söyleşi düzenleyecek. Otizm spectrum bozukluklarının masaya yatırılacağı sağlık söyleşilerinin bu haftaki konuğu, Prof. Dr. Süha Miral olacak. Söyleşinin moderatörlüğünü Doç. Dr. Canan Vergin yapacak. Söyleşi yarın saat 17.00’da Çarşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Söyleşimize konuya ilgi duyan tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” cümleleri ile davette bulunuldu.
Karşıyaka Belediyesi, İzmir Tabip Odası işbirliği ile düzenlediği sağlık söyleşilerin devam ediyor.

 

Karşıyaka Belediyesi, otizm spectrum bozukluklarını ele alacağı bir söyleşi düzenleyecek.

Otizm spectrum bozukluklarının masaya yatırılacağı sağlık söyleşilerinin bu haftaki konuğu, Prof. Dr. Süha Miral olacak. Söyleşinin moderatörlüğünü Doç. Dr. Canan Vergin yapacak.

Söyleşi yarın saat 17.00’da Çarşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Söyleşimize konuya ilgi duyan tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” cümleleri ile davette bulunuldu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.