Kuşadası’na turist akını

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 16:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2668+ kez okundu.
 

Kuşadası’na turist akını

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Ege Port Limanı’na Malta Bayraklı kruvaziyer gemisi yanaştı. Gemiden inen 145 yolcunun bir kısmı tur kapsamında Efes ve Meryemana turuna çıkarken bir kısmı ise çarşıları dolaştı.
Aydın’ın Kuşadası ilçesi Ege Port Limanı’na Malta Bayraklı kruvaziyer gemisi geldi. Gemiden inen 145 yolcunun bir kısmı tur kapsamında Efes ve Meryemana turuna çıkarken bir kısmı ise çarşıları dolaştı. Kuşadası’nda Kruvaziyer Turizminin Nisan Ayı ile hız kazanacağı ön görülüyor. Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, “Kruvaziyer turizminde kara bulutlar dağıldı. Türkiye’de kruvaziyer turizmi Kuşadası ile yükselişe geçecek. Kuşadası için 2022 yılı çok önemli bir sezon olacak." diye konuştu. Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör ise, Malta bayraklı kruvaziyer gemisinin kaptanı Andreas Greulich’e plaket verdi.
Aydın’ın Kuşadası ilçesi Ege Port Limanı’na Malta Bayraklı kruvaziyer gemisi yanaştı. Gemiden inen 145 yolcunun bir kısmı tur kapsamında Efes ve Meryemana turuna çıkarken bir kısmı ise çarşıları dolaştı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Ege Port Limanı’na Malta Bayraklı kruvaziyer gemisi geldi. Gemiden inen 145 yolcunun bir kısmı tur kapsamında Efes ve Meryemana turuna çıkarken bir kısmı ise çarşıları dolaştı.

Kuşadası’nda Kruvaziyer Turizminin Nisan Ayı ile hız kazanacağı ön görülüyor. Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, “Kruvaziyer turizminde kara bulutlar dağıldı. Türkiye’de kruvaziyer turizmi Kuşadası ile yükselişe geçecek. Kuşadası için 2022 yılı çok önemli bir sezon olacak." diye konuştu.

Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör ise, Malta bayraklı kruvaziyer gemisinin kaptanı Andreas Greulich’e plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.