İsmail Eğin: "Beşiktaş maçını telafi edeceğiz"

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2023 - 09:16, Güncelleme: 25.01.2023 - 08:35 1724+ kez okundu.
 

İsmail Eğin: "Beşiktaş maçını telafi edeceğiz"

İsmail Eğin: "Beşiktaş maçını telafi edeceğiz"
Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Eğin, Beşiktaş karşısında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını ancak bunu telafi edeceklerini söyledi.Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Eğin, Beşiktaş maçına galibiyet için çıktıklarını ancak 3 puanı alacak golleri bulamadıklarını söyledi. İsmail Eğin, “Beşiktaş maçına iyi hazırlandık. Sahamızda kazanıp ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istedik ancak olmadı. Beşiktaş karşısında galibiyete yetecek bir oyun sergileyemedik ve goller bulamadık. Artık önümüzdeki İstanbulspor maçını kazanmak adına çabalayacağız” dedi.Eğin, Beşiktaş maçında tribünlere gelen sarı kırmızılı taraftarlara da teşekkür ederek, “Taraftarımızın desteği ile daha çok puan toplayıp ligde istediğimiz noktaya geleceğiz” şeklinde konuştu.
İsmail Eğin: "Beşiktaş maçını telafi edeceğiz"
Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Eğin, Beşiktaş karşısında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını ancak bunu telafi edeceklerini söyledi.

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Eğin, Beşiktaş maçına galibiyet için çıktıklarını ancak 3 puanı alacak golleri bulamadıklarını söyledi. İsmail Eğin, “Beşiktaş maçına iyi hazırlandık. Sahamızda kazanıp ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istedik ancak olmadı. Beşiktaş karşısında galibiyete yetecek bir oyun sergileyemedik ve goller bulamadık. Artık önümüzdeki İstanbulspor maçını kazanmak adına çabalayacağız” dedi.
Eğin, Beşiktaş maçında tribünlere gelen sarı kırmızılı taraftarlara da teşekkür ederek, “Taraftarımızın desteği ile daha çok puan toplayıp ligde istediğimiz noktaya geleceğiz” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.