Soba, bir anne ve bebeğini hayattan kopardı!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2022 - 09:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2045+ kez okundu.
 

Soba, bir anne ve bebeğini hayattan kopardı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, sobadan sızan gaz bir anne ve bebeğini hayattan kopardı, baba ve 5 yaşındaki kızı ise hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre; Serik ilçesine bağlı Kadriye Mahallesi'nde bir evde gerçekleşen olayda, Ferhat ve Yasemin Yüceay'a komşuları telefonla ulaşamayınca kapılarına gitti. Kapıyı açan olmayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Adrese intikal eden polis ekipleri, anne ve 1 yaşındaki bebeği yatak odasında hareketsiz halde buldu. Baba ve 5 yaşındaki kızı İkra ise bir başka oda da hareketsiz şekilde bulundu.  Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaptıkları kontrol sonrasında anne ve bebeğini hayatını kaybettiğini tespit etti. Baba ve kızı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anne ve oğulun cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Antalya'nın Serik ilçesinde, sobadan sızan gaz bir anne ve bebeğini hayattan kopardı, baba ve 5 yaşındaki kızı ise hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre; Serik ilçesine bağlı Kadriye Mahallesi'nde bir evde gerçekleşen olayda, Ferhat ve Yasemin Yüceay'a komşuları telefonla ulaşamayınca kapılarına gitti. Kapıyı açan olmayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Adrese intikal eden polis ekipleri, anne ve 1 yaşındaki bebeği yatak odasında hareketsiz halde buldu. Baba ve 5 yaşındaki kızı İkra ise bir başka oda da hareketsiz şekilde bulundu. 

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaptıkları kontrol sonrasında anne ve bebeğini hayatını kaybettiğini tespit etti. Baba ve kızı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anne ve oğulun cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.