Mahkeme sonrasında Serdar Aksoy'u hangi genel başkan aradı?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2022 - 19:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2052+ kez okundu.
 

Mahkeme sonrasında Serdar Aksoy'u hangi genel başkan aradı?

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, dün mahkeme sonrasında hangi genel başkanla görüştü?
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bugün adli kontrol şartının kaldırılması için yine adliyedeydi. İki etapta oluşan mahkemenin ardından Aksoy'un adli kontrol şartı kaldırıldı.  Mahkeme atılan imzaların sahteliğine ve kamu zararının olmadığını kabul etti buna istinaden Aksoy'un üzerindeki suçlamalar tamamen kalktı.  Mahkeme sonrasında tebrikleri kabul eden Aksoy, telefonla bir genel başkanla görüştü ve genel başkanın tebriklerini kabul etti. Menemen Belediyesinde yaşanan olaylar sırasında CHP'den istifası istenen Aksoy, hangi partinin genel başkanıyla görüştü?  Bir sonraki seçimlerde Aksoy'u başka bir partiden aday olarak mı göreceğiz?  
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, dün mahkeme sonrasında hangi genel başkanla görüştü?

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bugün adli kontrol şartının kaldırılması için yine adliyedeydi. İki etapta oluşan mahkemenin ardından Aksoy'un adli kontrol şartı kaldırıldı.  Mahkeme atılan imzaların sahteliğine ve kamu zararının olmadığını kabul etti buna istinaden Aksoy'un üzerindeki suçlamalar tamamen kalktı. 

Mahkeme sonrasında tebrikleri kabul eden Aksoy, telefonla bir genel başkanla görüştü ve genel başkanın tebriklerini kabul etti. Menemen Belediyesinde yaşanan olaylar sırasında CHP'den istifası istenen Aksoy, hangi partinin genel başkanıyla görüştü? 

Bir sonraki seçimlerde Aksoy'u başka bir partiden aday olarak mı göreceğiz?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.