Huawei P10 için sürpriz güncelleme yayınlandı!

BİLİM /TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2018 - 23:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 972+ kez okundu.
 

Huawei P10 için sürpriz güncelleme yayınlandı!

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, 2017 yılında satışa sunulan Huawei P10 model cihazı için Android Pie güncellemesini yayınladı.
Son dönemde teknoloji gündeminden düşmeyen Çinli şirket Huawei, 2017 yılında çıkardığı Huawei P10 için EMUI 9 ile birlikte Android Pie güncellemesini yayınladı. Malezya'da paylaşılan ekran görüntülerine göre güncellemenin 3.38 GB olduğu görülürken ayarlar menüsü de daha basitleşmiş durumda. Güncellemenin ilk olarak VTR-L29 model numaralı çift sim kartlı versiyon için gelecek günlerde ise VTR-L09 numaralı tek sim kartlı model için sunulması bekleniyor. Huawei P10 için gelen yeni güncellemede GPU Turbo özelliğinin bulunmadığını belirtelim.
Çin merkezli teknoloji devi Huawei, 2017 yılında satışa sunulan Huawei P10 model cihazı için Android Pie güncellemesini yayınladı.

Son dönemde teknoloji gündeminden düşmeyen Çinli şirket Huawei, 2017 yılında çıkardığı Huawei P10 için EMUI 9 ile birlikte Android Pie güncellemesini yayınladı.

Malezya'da paylaşılan ekran görüntülerine göre güncellemenin 3.38 GB olduğu görülürken ayarlar menüsü de daha basitleşmiş durumda. Güncellemenin ilk olarak VTR-L29 model numaralı çift sim kartlı versiyon için gelecek günlerde ise VTR-L09 numaralı tek sim kartlı model için sunulması bekleniyor.

Huawei P10 için gelen yeni güncellemede GPU Turbo özelliğinin bulunmadığını belirtelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.