Fenerbahçe Jorge Jesus'u KAP'a bildirdi!

SPOR 01.06.2022 - 16:09, Güncelleme: 01.06.2022 - 16:09 3508+ kez okundu.
 

Fenerbahçe Jorge Jesus'u KAP'a bildirdi!

Fenerbahçe, Jorge Jesus'ta mutlu sona ulaştı. Sarı Lacivertliler Portekizli teknik adam ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.
Fenerbahçe'de bir süredir belirsizliğini korunan teknik direktör konusu, Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un takımın başına getirilmesinin ardından son buldu. Fenerbahçe'de 20 Aralık’ta Vitor Pereira döneminin sona ermesinin ardından sarı-lacivertlilerde yeni hoca arayışlarına başlanmış, ancak yapılan görüşmelerde herhangi bir anlaşma sağlanamamış ve sezon sonuna kadar İsmail Kartal ile sözleşme imzalanmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alman Teknik Direktör Joachim Löw ile bir görüşme sağlayıp bundan sonuç alamazken, Portekizli Teknik Adam Jorge Jesus ile görüşmeler sonucunda anlaşma sağladı. Dün gecenin geç saatlerinde Portekiz'den özel uçakla İstanbul'a gelen ve burada Fenerbahçeli yöneticiler tarafından karşılanıp daha sonra konaklayacağı yere helikopter ile götürülen tecrübeli teknik adam ile bugün sözleşme imzalanacak.   JESUS İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Jorge Jesus ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şöyle; 'Şirketimiz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile görüşmelere başlamıştır.'   DÜN GECE İSTANBUL'A GELDİ! Sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü çalıştırıcıyı resmi sözleşme imzalamak için dün gece İstanbul'a getirdi. Süper Lig devinin anlaşma sağladığı Portekizli teknik adamın İstanbul'daki ilk görüntüleri Fenerbahçe TV'den canlı olarak yayımlandı.  
Fenerbahçe, Jorge Jesus'ta mutlu sona ulaştı. Sarı Lacivertliler Portekizli teknik adam ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe'de bir süredir belirsizliğini korunan teknik direktör konusu, Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un takımın başına getirilmesinin ardından son buldu.

Fenerbahçe'de 20 Aralık’ta Vitor Pereira döneminin sona ermesinin ardından sarı-lacivertlilerde yeni hoca arayışlarına başlanmış, ancak yapılan görüşmelerde herhangi bir anlaşma sağlanamamış ve sezon sonuna kadar İsmail Kartal ile sözleşme imzalanmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alman Teknik Direktör Joachim Löw ile bir görüşme sağlayıp bundan sonuç alamazken, Portekizli Teknik Adam Jorge Jesus ile görüşmeler sonucunda anlaşma sağladı. Dün gecenin geç saatlerinde Portekiz'den özel uçakla İstanbul'a gelen ve burada Fenerbahçeli yöneticiler tarafından karşılanıp daha sonra konaklayacağı yere helikopter ile götürülen tecrübeli teknik adam ile bugün sözleşme imzalanacak.

 

JESUS İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Jorge Jesus ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

'Şirketimiz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile görüşmelere başlamıştır.'

 

DÜN GECE İSTANBUL'A GELDİ!

Sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü çalıştırıcıyı resmi sözleşme imzalamak için dün gece İstanbul'a getirdi. Süper Lig devinin anlaşma sağladığı Portekizli teknik adamın İstanbul'daki ilk görüntüleri Fenerbahçe TV'den canlı olarak yayımlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.