Erhan Öztürk Tügva Menemen temsilcisi oldu

02.07.2022 - 17:48, Güncelleme: 02.07.2022 - 17:48 2537+ kez okundu.
 

Erhan Öztürk Tügva Menemen temsilcisi oldu

TÜGVA Menemen ilçe temsilciliğinde bayrak teslimi yapıldı
TÜGVA Menemen temsilcisi Murat Ertaş, temsilcilik bayrağını Menemen'de özellikle gençler tarafından çok sevilen ve örnek gösterilen Erhan Öztürk devraldı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Öztürk; ''TÜGVA Menemen ilçe Temsilciliğimizin hayırlara vesile olmasını Rabbimden dilerim. Çatısı altında hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum, vakfımıza yeniden hizmet etme imkanı veren il başkanım Sayın Mesut Öndeş’e teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hizmet eden Murat Ertaş kardeşim ve ekibine hizmetlerinden dolayı Allah razı olsun.''dedi.
TÜGVA Menemen ilçe temsilciliğinde bayrak teslimi yapıldı

TÜGVA Menemen temsilcisi Murat Ertaş, temsilcilik bayrağını Menemen'de özellikle gençler tarafından çok sevilen ve örnek gösterilen Erhan Öztürk devraldı.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Öztürk;
''TÜGVA Menemen ilçe Temsilciliğimizin hayırlara vesile olmasını Rabbimden dilerim. Çatısı altında hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum, vakfımıza yeniden hizmet etme imkanı veren il başkanım Sayın Mesut Öndeş’e teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hizmet eden Murat Ertaş kardeşim ve ekibine hizmetlerinden dolayı Allah razı olsun.''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.