Dumlupınar’da, “Mutlu Bireyler, Huzurlu Aileler” isimli proje

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 12:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 12:31 2925+ kez okundu.
 

Dumlupınar’da, “Mutlu Bireyler, Huzurlu Aileler” isimli proje

Dumlupınar’da, “Mutlu Bireyler, Huzurlu Aileler” isimli proje
Dumlupınar Kaymakamlığınca koordine edilen, “Mutlu Bireyler, Huzurlu Aileler” isimli proje çerçevesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen Aile Eğitimi Kurslarının devam ettiği bildirildi. Gazi İlkokulu Konferans salonunda Diyetisyen Zafer Karadağ nezaretinde devam eden kurs boyunca kursiyerlere, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite, Dünyada ve Türkiye’de obezite, diyabet, sağlık nedir? Obezitenin sağlık içerisindeki yeri? Sağlıklı beslenme, örnek beslenme modelleri, fiziksel aktivitenin sağlığa etkileri konularında Salı ve Perşembe günleri eğitim veriliyor. Ayrıca kurslara düzenli ve tam katılım sağlayan kursiyerlerle çeşitli etkinlikler yapılacak ve hediyeler verilecek.
Dumlupınar’da, “Mutlu Bireyler, Huzurlu Aileler” isimli proje

Dumlupınar Kaymakamlığınca koordine edilen, “Mutlu Bireyler, Huzurlu Aileler” isimli proje çerçevesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen Aile Eğitimi Kurslarının devam ettiği bildirildi.
Gazi İlkokulu Konferans salonunda Diyetisyen Zafer Karadağ nezaretinde devam eden kurs boyunca kursiyerlere, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite, Dünyada ve Türkiye’de obezite, diyabet, sağlık nedir? Obezitenin sağlık içerisindeki yeri? Sağlıklı beslenme, örnek beslenme modelleri, fiziksel aktivitenin sağlığa etkileri konularında Salı ve Perşembe günleri eğitim veriliyor.
Ayrıca kurslara düzenli ve tam katılım sağlayan kursiyerlerle çeşitli etkinlikler yapılacak ve hediyeler verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.