Bursaspor’da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları başladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 16:55, Güncelleme: 24.01.2023 - 16:47 1772+ kez okundu.
 

Bursaspor’da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları başladı

Bursaspor’da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları başladı
Bursaspor, Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Yeşil-beyazlı takım, yarı sahada çift kale maç yaptı.TFF 2. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Batman Petrol Spor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. İkinci bölümde pas pres oyunları oynayan yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanı yarı sahada çift kale maç yaparak tamamladı. Bursaspor hazırlıklarını yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenman ile sürdürecek.
Bursaspor’da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları başladı
Bursaspor, Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Yeşil-beyazlı takım, yarı sahada çift kale maç yaptı.
TFF 2. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Batman Petrol Spor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. İkinci bölümde pas pres oyunları oynayan yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanı yarı sahada çift kale maç yaparak tamamladı. Bursaspor hazırlıklarını yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenman ile sürdürecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.