9.Balkan Panorama Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu

EGE HABERLERİ 26.01.2024 - 12:08, Güncelleme: 26.01.2024 - 12:08 2435+ kez okundu.
 

9.Balkan Panorama Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu

Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali'nde ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu.
2015 yılından bu yana İzmir’de düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali dokuzuncu kez sanatseverlerle buluştu. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sali Saliji-Sallini’nin kurduğu festival; bu yıl Rumeli Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından, sanatı ve sanatçıyı desteklemek, toplumun sanat ile olan bağını güçlendirmek için çeşitli çalışmalara imza atan Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapıldı. Festivalde 5 ayrı merkezde gerçekleştirilen gösterimlerde 150'yi aşkın Türk ve Balkan yapımı uzun metraj ve kısa metraj kurmaca, belgesel ve animasyon film, sanatseverlerle buluştu. 19-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen festival, ödül töreni ile sonlandı. Ulusal ve uluslararası olmak üzere 12 dalda, festivalin sembolü olan Sarı Şemsiye ödülü, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "9. Balkan Panorama Film Festivali ödül töreni ile tamamlandı. Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen festivalde 5 ayrı merkezde gerçekleştirdiğimiz gösterimlerde 150'yi aşkın Türk ve Balkan yapımı uzun metraj ve kısa metraj kurmaca, belgesel ve animasyon filmi sanatseverlerle buluşturduk. Suat Taşer Sanat Merkezi'nde yapılan törende ulusal ve uluslararası olmak üzere 12 dalda festivalin sembolü olan Sarı Şemsiye ödülünü sahipleriyle buluşturduk."
Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali'nde ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu.

2015 yılından bu yana İzmir’de düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali dokuzuncu kez sanatseverlerle buluştu. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sali Saliji-Sallini’nin kurduğu festival; bu yıl Rumeli Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından, sanatı ve sanatçıyı desteklemek, toplumun sanat ile olan bağını güçlendirmek için çeşitli çalışmalara imza atan Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapıldı.

Festivalde 5 ayrı merkezde gerçekleştirilen gösterimlerde 150'yi aşkın Türk ve Balkan yapımı uzun metraj ve kısa metraj kurmaca, belgesel ve animasyon film, sanatseverlerle buluştu.

19-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen festival, ödül töreni ile sonlandı. Ulusal ve uluslararası olmak üzere 12 dalda, festivalin sembolü olan Sarı Şemsiye ödülü, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"9. Balkan Panorama Film Festivali ödül töreni ile tamamlandı. Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen festivalde 5 ayrı merkezde gerçekleştirdiğimiz gösterimlerde 150'yi aşkın Türk ve Balkan yapımı uzun metraj ve kısa metraj kurmaca, belgesel ve animasyon filmi sanatseverlerle buluşturduk. Suat Taşer Sanat Merkezi'nde yapılan törende ulusal ve uluslararası olmak üzere 12 dalda festivalin sembolü olan Sarı Şemsiye ödülünü sahipleriyle buluşturduk."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.