Zühtü Akar
Köşe Yazarı
Zühtü Akar
 

23 Nisan'da çocukların yerine siz geçseniz olmaz mı?

Sadece Fikrimizi sunuyoruz . 23 Nisan'da artık çocuklar makam sahiplerinin yerine geçmesin. Makam sahipleri çocukların yerine geçsin. Örneğin: Aile bakanı, çocuk esirgeme yurdunda 24 saat geçirsin.   Babasını görmek için her ayın 2. haftası cumartesi saat 10:00 'beklesin     Hasta olduğu zaman çocuklarını hastahane de ziyaret için elinde evraklar kapı kapı çaresizliğin çaresini arasın     Doğum günün de bayram da  bir alo ya ' 24 saat hasret kalsın!     23 nisan etkinliklerinde yavrusunun hangi okulda olduğunu bilemeyenler fellik fellik  24 saat okul arasın ..Okula gidince kovulsun..!! Adalet bakanı,Çocuklar tarafından icra edilsin İcra edilmek için sırasını beklesin. Seyirciler, Siz izlemeye devam edin.. İcra memurları hukukcular,İcra kağıdına teslim edilen malın ismi/cinsi yerine isimleri yazılsın..     Çocuklar biliyorlar:Özgürlük yüksek yerde kimsenin kolay kolay ulaşamadığı, kuşların bile haykırışına ortak olduğu bir yerdedir.Özgürlüğü çocukların ulaşamadığı yerlere koyanlar,koyduğunuz yeri unutup özgürlüğü bir gün aramak zorunda kalmazsınız umarım... Kısacası; Onların sizin halinizden anlamasına gerek yok. Onlar daha ÇOCUK.  Siz onların halinden anlarsanız, zaten tüm sorunlar çözülür... Bâki selamlar
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2019 - Pazartesi

23 Nisan'da çocukların yerine siz geçseniz olmaz mı?

Sadece Fikrimizi sunuyoruz .
23 Nisan'da artık çocuklar makam sahiplerinin yerine geçmesin. Makam sahipleri çocukların yerine geçsin.

Örneğin:
Aile bakanı, çocuk esirgeme yurdunda 24 saat geçirsin.
  Babasını görmek için her ayın 2. haftası cumartesi saat 10:00 'beklesin
    Hasta olduğu zaman çocuklarını hastahane de ziyaret için elinde evraklar kapı kapı çaresizliğin çaresini arasın
    Doğum günün de bayram da  bir alo ya ' 24 saat hasret kalsın!
    23 nisan etkinliklerinde yavrusunun hangi okulda olduğunu bilemeyenler fellik fellik  24 saat okul arasın ..Okula gidince kovulsun..!!

Adalet bakanı,Çocuklar tarafından icra edilsin
İcra edilmek için sırasını beklesin.

Seyirciler, Siz izlemeye devam edin..

İcra memurları hukukcular,İcra kağıdına teslim edilen malın ismi/cinsi yerine isimleri yazılsın..
    Çocuklar biliyorlar:Özgürlük yüksek yerde kimsenin kolay kolay ulaşamadığı, kuşların bile haykırışına ortak olduğu bir yerdedir.Özgürlüğü çocukların ulaşamadığı yerlere koyanlar,koyduğunuz yeri unutup özgürlüğü bir gün aramak zorunda kalmazsınız umarım...

Kısacası;
Onların sizin halinizden anlamasına gerek yok.
Onlar daha ÇOCUK. 
Siz onların halinden anlarsanız, zaten tüm sorunlar çözülür...

Bâki selamlar

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.