Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

SAYIN BAŞKANIM, SAĞLIKÇILARDAN SONRA SIRADA ÖĞRETMENLERİMİZ DE OLACAK MI?

SAYIN BAŞKANIM, SAĞLIKÇILARDAN SONRA SIRADA ÖĞRETMENLERİMİZ DE OLACAK MI? İSTANBUL Beşiktaş’ta başörtülü öğretmen Şüheda Nur Eriş’e saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan şüpheli Berrak Karaoğlu, İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı. Mersin'de sınıf öğretmeni 30 yıllık eğitimci Nigar Özçelik (50), öğrenci velisinin saldırısı sonucu darp edildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Özçelik'in şikayeti üzerine saldırıyı gerçekleştiren veli gözaltına alındı. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde öğretmeni Necmeddin Kuyucu’yu bıçaklayarak öldüren öğrencisi F.Ç.’nin yargılanmasına başlandı. Kimya öğretmeni Sevilay Durukan, derse geç girdiği için uyardığı öğrencisi tarafından sınıfta bıçaklanarak öldürüldü. Bu ve buna benzer cinayet, darp, hakaret olaylarını son dönemde üzülerek izledik, okuduk. Her bir olay sonunda "NEREYE GİDİYORUZ???" dedik. Dedik demesine de, ne yaptık?  Kocamaaaaan bir hiç. Öyle bir duruma geldik ki çocuğuna yüksek not vermedi diye öğretmeni tehdit eden "cahil veliler" türedi. Bu konuyu neden gündeme getirdim? Sağlık personelini korumak adına kabul edilen yasaya dikkat çekmek için!.. kabul edilen bu yasa ile sağlıkçılarımızın bırakın elini öpmeyi nerede ise başına taç edecek duruma geldi... Devletimiz ise almış olduğu kararlar ile sağlıkçılarımızı emniyet çemberi ile çevirdi..  Sevindik... Helal olsun... İşte bu ya, işte bu, dedik. Artık elleriniz kırılacak, dedik. Kanunu çıkaranlara binler dua ettik. Şimdi ise sıra;  Ahlaklı,vatanını ve bayrağını seven, kutsal değerlerine sahip çıkan; bakkal, manav, doktor, milletvekili, bakan, Cumhurbaşkanı, kısacası ADAM GİBİ ADAM yetiştiren ÖĞRETMENLERİMİZDE!.. Sayın Cumhurbaşkanım, Bu bir rica, Bu bir dilek, Bu bir temenni... Bu, evlatları ve ağabeyi öğretmen olan bir yanık yüreğin feryadı. Lütfen bu feryada da kulak verin! Sağlık personeline çıkarmış olduğunuz kanun gibi sevgili öğretmenlerimiz için de böyle bir kanun çıkarın. Çıkarın ki tıpkı sağlıkçı personelimiz gibi ADAM YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERİMİZ DE ARTIK RAHAT ETSİN. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 23 Nisan 2020 - Perşembe

SAYIN BAŞKANIM, SAĞLIKÇILARDAN SONRA SIRADA ÖĞRETMENLERİMİZ DE OLACAK MI?

SAYIN BAŞKANIM, SAĞLIKÇILARDAN SONRA SIRADA ÖĞRETMENLERİMİZ DE OLACAK MI?


İSTANBUL Beşiktaş’ta başörtülü öğretmen Şüheda Nur Eriş’e saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan şüpheli Berrak Karaoğlu, İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı.

Mersin'de sınıf öğretmeni 30 yıllık eğitimci Nigar Özçelik (50), öğrenci velisinin saldırısı sonucu darp edildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Özçelik'in şikayeti üzerine saldırıyı gerçekleştiren veli gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde öğretmeni Necmeddin Kuyucu’yu bıçaklayarak öldüren öğrencisi F.Ç.’nin yargılanmasına başlandı.

Kimya öğretmeni Sevilay Durukan, derse geç girdiği için uyardığı öğrencisi tarafından sınıfta bıçaklanarak öldürüldü.

Bu ve buna benzer cinayet, darp, hakaret olaylarını son dönemde üzülerek izledik, okuduk.
Her bir olay sonunda "NEREYE GİDİYORUZ???" dedik. Dedik demesine de, ne yaptık?  Kocamaaaaan bir hiç.
Öyle bir duruma geldik ki çocuğuna yüksek not vermedi diye öğretmeni tehdit eden "cahil veliler" türedi.

Bu konuyu neden gündeme getirdim? Sağlık personelini korumak adına kabul edilen yasaya dikkat çekmek için!.. kabul edilen bu yasa ile sağlıkçılarımızın bırakın elini öpmeyi nerede ise başına taç edecek duruma geldi...
Devletimiz ise almış olduğu kararlar ile sağlıkçılarımızı emniyet çemberi ile çevirdi.. 
Sevindik...
Helal olsun...
İşte bu ya, işte bu, dedik.
Artık elleriniz kırılacak, dedik.
Kanunu çıkaranlara binler dua ettik.

Şimdi ise sıra; 
Ahlaklı,vatanını ve bayrağını seven, kutsal değerlerine sahip çıkan; bakkal, manav, doktor, milletvekili, bakan, Cumhurbaşkanı, kısacası ADAM GİBİ ADAM yetiştiren ÖĞRETMENLERİMİZDE!..

Sayın Cumhurbaşkanım,
Bu bir rica,
Bu bir dilek,
Bu bir temenni...
Bu, evlatları ve ağabeyi öğretmen olan bir yanık yüreğin feryadı.
Lütfen bu feryada da kulak verin! Sağlık personeline çıkarmış olduğunuz kanun gibi sevgili öğretmenlerimiz için de böyle bir kanun çıkarın.
Çıkarın ki tıpkı sağlıkçı personelimiz gibi ADAM YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERİMİZ DE ARTIK RAHAT ETSİN.

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.