Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

DUAN DUAMIZ OLSUN

Duygular... Kalem... İkisi birleşince ve içinde ince, nazik, nazenin  bir ruh var ise;  o ruhun inceliği ve güzelliği duygular ile kağıda en güzel şekli ile dökülür, dökülüyorda. Duygular;  bu halet-i ruhiye ile, gergefe  işlenen bir el işi gibi  işlenirse inanın o iş bittiği zaman hayret ve hayranlıkla ustasını arar ve ona hayranlığınızı, teşekkür ve taktirlerinizi  sunarsınız.  Zira; işlenen  O SANATTA BİRAZ SİZ/LER VARSINIZ. Aşağıdaki satırlarda işte böyle ince, nazik ve nazenin bir ruhun açığa vurması ile ortaya çıkmış. Neticesinde de güzel bir yazı olmuş.  Biraz siz, biraz biz, biraz hepim(n)iz gibi  Öyle değil mi? SEVMEK...  SEVİLMEK... VEFA...  Kalemine kuvvet kardeşim, her geçen gün ruhunun derinliğinde ki güzellikler tıpkı baharda açan neşvü neva bulan çiçekler gibi... Yeni yaşın kutlu olsun.  Rabbim (c.c) eli öpülesi annen ve gonca gülün ile mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür yaşamanızı nasip etsin. Paylaştığın yazıyı aynen paylaşıyorum. ................ Bu gün 23.11.2017... Yine aylardan Kasım...  Bugün benim doğum günüm..  Ömür ağacımdan bir yaprak daha düştü.. Bir yıl daha kemik yaşım yaşlandı.. Akıl yaşım olgunlaştı.. Gönül yaşım gençleşti... Bu yaşıma kadar yaşam paralom hep  Allah var, gam yok. O halde bir umuttur yaşamak diyerek elif gibi dimdik ayakta durabildiğim için  Rabbime şükürler olsun.. Bunca ömrün en güzel yanı nedir? diye sorsalar.  Derim ki, bu hayatta  en güzel şey SEVMEK ve SEVİLMEK... İHLASLA yaşayıp, İMANLA ölmek... Ben bu hayatta en çok; ANNEMİ sevdim. ANNE olmayı sevdim. DOSTLARIMI sevdim.  GÖZÜMÜN GÖRDÜKLERİNİ  sevdim, gözümün görmedikleri  ama GÖNÜLDEN GÖNÜLE HİSSETTİKLERİMİ sevdim,  BENİ  sevenleri sevdim, SEVMEYENLERI de sevdim,  Ben bu hayatı çok sevdim... Yaşamanın Allah'ın bir armağanı olduğunu bilerek günün her anını doya doya yaşamayı sevdim...  Bu hayatta sadece iki şeyi sevmedim... Bir BABASIZLIĞI sevmedim.  Çünkü, babasızlık yaşın kaç olursa olsun insana yetimliği hissettiriyor ve boynunu büküyor,  prenseslik tahtından indirip adam olmayı öğretiyor insana... Bir de Allah'ı şahit tutup,  sözünde durmayanlara  ALDANMAYI sevmedim  KANMAYI/KANDIRILMAYI sevmedim...  Hiç gitmeyecekmiş  gibi gelip,  hiç gelmemiş gibi gidenleri sevmedim Kısacası ben VEFASIZLARI sevmedim..  Ben bu hayatı çok sevdim,  hayatıma anlam katan herkesi çok ama çok sevdim/seviyorum/sevecegim vesselam ... Bana mutlulukların en güzelini yaşatan değerli mesai arkadaşlarım, varlıklarıyla bana huzur veren gönülden gönüle köprü kurduğum siz dua kardeşlerim gönül dostlarım iyi ki varsın/nız..bana yaşattığınız bütün güzellikler için hepinize sonsuz şükranlarımı sunarım.. Rabbim bana; size, hepimize   sevdiklerimizle sevenlerimizle nice sağlıklı hayırlı  huzurlu ihlâslı vede başarılı ömürler nasip etsin insallah.. Allah'a emanet olun  Selam ve dua ile  Zehra KINALI
Ekleme Tarihi: 24 Kasım 2017 - Cuma

DUAN DUAMIZ OLSUN

Duygular...
Kalem...
İkisi birleşince ve içinde ince, nazik, nazenin  bir ruh var ise;  o ruhun inceliği ve güzelliği duygular ile kağıda en güzel şekli ile dökülür, dökülüyorda.
Duygular;  bu halet-i ruhiye ile, gergefe  işlenen bir el işi gibi  işlenirse inanın o iş bittiği zaman hayret ve hayranlıkla ustasını arar ve ona hayranlığınızı, teşekkür ve taktirlerinizi  sunarsınız. 
Zira; işlenen 
O SANATTA BİRAZ SİZ/LER VARSINIZ.
Aşağıdaki satırlarda işte böyle ince, nazik ve nazenin bir ruhun açığa vurması ile ortaya çıkmış. Neticesinde de güzel bir yazı olmuş. 
Biraz siz, biraz biz, biraz hepim(n)iz gibi 
Öyle değil mi?
SEVMEK... 
SEVİLMEK...
VEFA... 
Kalemine kuvvet kardeşim, her geçen gün ruhunun derinliğinde ki güzellikler tıpkı baharda açan neşvü neva bulan çiçekler gibi...
Yeni yaşın kutlu olsun. 
Rabbim (c.c) eli öpülesi annen ve gonca gülün ile mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür yaşamanızı nasip etsin.
Paylaştığın yazıyı aynen paylaşıyorum.
................


Bu gün 23.11.2017...
Yine aylardan Kasım... 
Bugün benim doğum günüm.. 
Ömür ağacımdan bir yaprak daha düştü..
Bir yıl daha kemik yaşım yaşlandı..
Akıl yaşım olgunlaştı..
Gönül yaşım gençleşti...
Bu yaşıma kadar yaşam paralom hep  Allah var, gam yok.
O halde bir umuttur yaşamak diyerek elif gibi dimdik ayakta durabildiğim için  Rabbime şükürler olsun..
Bunca ömrün en güzel yanı nedir? diye sorsalar.  Derim ki, bu hayatta 
en güzel şey SEVMEK ve SEVİLMEK...
İHLASLA yaşayıp, İMANLA ölmek...
Ben bu hayatta en çok;
ANNEMİ sevdim.
ANNE olmayı sevdim.
DOSTLARIMI sevdim. 
GÖZÜMÜN GÖRDÜKLERİNİ  sevdim, gözümün görmedikleri  ama GÖNÜLDEN GÖNÜLE HİSSETTİKLERİMİ sevdim, 
BENİ  sevenleri sevdim, SEVMEYENLERI de sevdim, 
Ben bu hayatı çok sevdim...
Yaşamanın Allah'ın bir armağanı olduğunu bilerek günün her anını doya doya yaşamayı sevdim... 
Bu hayatta sadece iki şeyi sevmedim...
Bir BABASIZLIĞI sevmedim. 
Çünkü, babasızlık yaşın kaç olursa olsun insana yetimliği hissettiriyor ve boynunu büküyor,  prenseslik tahtından indirip adam olmayı öğretiyor insana... Bir de Allah'ı şahit tutup, 
sözünde durmayanlara 
ALDANMAYI sevmedim 
KANMAYI/KANDIRILMAYI sevmedim...  Hiç gitmeyecekmiş  gibi gelip, 
hiç gelmemiş gibi gidenleri sevmedim Kısacası ben VEFASIZLARI sevmedim..  Ben bu hayatı çok sevdim, 
hayatıma anlam katan herkesi çok ama çok sevdim/seviyorum/sevecegim vesselam ...
Bana mutlulukların en güzelini yaşatan değerli mesai arkadaşlarım, varlıklarıyla bana huzur veren gönülden gönüle köprü kurduğum siz dua kardeşlerim gönül dostlarım iyi ki varsın/nız..bana yaşattığınız bütün güzellikler için hepinize sonsuz şükranlarımı sunarım..
Rabbim bana; size, hepimize   sevdiklerimizle sevenlerimizle nice sağlıklı hayırlı  huzurlu ihlâslı vede başarılı ömürler nasip etsin insallah..
Allah'a emanet olun 

Selam ve dua ile 
Zehra KINALI

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.