TÜGVA İZMİR, İLÇE GENEL KURULLARINA COŞKULU BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

EGE HABERLERİ 29.01.2024 - 15:25, Güncelleme: 29.01.2024 - 15:25 3617+ kez okundu.
 

TÜGVA İZMİR, İLÇE GENEL KURULLARINA COŞKULU BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Türkiye Gençlik Vakfı, İzmir'de ilçe genel kurullarına hız kesmeden devam ediyor.
Türkiye Gençlik Vakfı, İzmir'de ilçe genel kurullarına hız kesmeden devam ediyor. Buca ve Bayraklı ilçelerinin 1. Olağan genel kurulları yoğun katılımlarla gerçekleştirildi. Buca ilçesindeki Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kurul, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Genel Kurul sonrasında göreve Eyüp Unutur atandı. Programda Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer genel kurulu selamlayarak şu ifadeleri kullandı:  "Gençlik ruh işidir, bu ruh samimiyetimle söylüyorum ki TÜGVA'da var. Yarın için bu gençleri yetiştirecek inanç, azim ve kararlılığı burada görüyorum. Gerçekten büyük fedakarlıkla, feraghatla çalışıyorlar, gençlerimizle her alanda ilgileniyorlar. Ben bu anlamda TÜGVA teşkilatımıza hepinizin huzurlarında teşekkür ediyorum." Programa katılan TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı ve Çalışan Gençlik Koordinatörü Enes Seba, gençlere şu ifadelerle seslendi: "TÜGVA kuruluşu itibariyle milli ve manevi duyguları gençlerimize nakşetmeyi kendine dert edinmiş bir gençlik hareketidir. İzmir İl Temsilcimiz Yiğit Aslanata kardeşimin öncülüğünde, Eyüp Unutur kardeşimin de gayretleriyle Buca'da ulaşılmadık genç bırakılmağına inanıyorum." Program, AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, Hüda Par Buca İlçe Başkanı Recep Şani, ilçe kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu üyelerinin ilçe temsilcisi Eyüp Unutur'u tebrik etmesiyle sona erdi. BAYRAKLI Türkiye Gençlik Vakfı Bayraklı (TÜGVA) 1. Olağan Genel Kurulu sonrası göreve Samet akan getirildi. Bayraklı İlçe Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Liseli ve Ortaokullu gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurulda son haftalarda ülkemizi yasa boğan şehitlerimize rahmet, teröre lanet sloganları atıldı. Programa katılım gösteren TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Çalışan Gençlik Koordinatörü Enes Seba ise gençlere şu ifadelerle seslendi: "Türkiye Gençlik Vakfı, Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle Türkiye'nin en büyük gençlik sivil toplum hareketidir. Bizde bu hedefi inşallah daha da ileriye götürerek TÜGVA'yı bölgemizde ve dünyada milli ve manevi değerlerine sahip bir gençliğin var olduğu dünyanın en büyük gençlik hareketi noktasına getirmenin çabası içerisindeyiz. Bu çaba inşallah sizlerin desteğiyle, sizlerin duasıyla vücut bulacaktır diye ümit ediyoruz." Program, Ak Parti Bayraklı ilçe Başkanı Tarkan Düzman'ın, MHP Bayraklı ilçe Başkanı Tuncay Arslan'ın, İlçe kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu üyelerinin ilçe temsilcisi Samet Akan'ı tebrik etmesiyle son buldu.  
Türkiye Gençlik Vakfı, İzmir'de ilçe genel kurullarına hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye Gençlik Vakfı, İzmir'de ilçe genel kurullarına hız kesmeden devam ediyor. Buca ve Bayraklı ilçelerinin 1. Olağan genel kurulları yoğun katılımlarla gerçekleştirildi.

Buca ilçesindeki Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kurul, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Genel Kurul sonrasında göreve Eyüp Unutur atandı.

Programda Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer genel kurulu selamlayarak şu ifadeleri kullandı: 

"Gençlik ruh işidir, bu ruh samimiyetimle söylüyorum ki TÜGVA'da var. Yarın için bu gençleri yetiştirecek inanç, azim ve kararlılığı burada görüyorum. Gerçekten büyük fedakarlıkla, feraghatla çalışıyorlar, gençlerimizle her alanda ilgileniyorlar. Ben bu anlamda TÜGVA teşkilatımıza hepinizin huzurlarında teşekkür ediyorum."

Programa katılan TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı ve Çalışan Gençlik Koordinatörü Enes Seba, gençlere şu ifadelerle seslendi:


"TÜGVA kuruluşu itibariyle milli ve manevi duyguları gençlerimize nakşetmeyi kendine dert edinmiş bir gençlik hareketidir. İzmir İl Temsilcimiz Yiğit Aslanata kardeşimin öncülüğünde, Eyüp Unutur kardeşimin de gayretleriyle Buca'da ulaşılmadık genç bırakılmağına inanıyorum."


Program, AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, Hüda Par Buca İlçe Başkanı Recep Şani, ilçe kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu üyelerinin ilçe temsilcisi Eyüp Unutur'u tebrik etmesiyle sona erdi.


BAYRAKLI

Türkiye Gençlik Vakfı Bayraklı (TÜGVA) 1. Olağan Genel Kurulu sonrası göreve Samet akan getirildi. Bayraklı İlçe Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Liseli ve Ortaokullu gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurulda son haftalarda ülkemizi yasa boğan şehitlerimize rahmet, teröre lanet sloganları atıldı.

Programa katılım gösteren TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Çalışan Gençlik Koordinatörü Enes Seba ise gençlere şu ifadelerle seslendi:

"Türkiye Gençlik Vakfı, Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle Türkiye'nin en büyük gençlik sivil toplum hareketidir. Bizde bu hedefi inşallah daha da ileriye götürerek TÜGVA'yı bölgemizde ve dünyada milli ve manevi değerlerine sahip bir gençliğin var olduğu dünyanın en büyük gençlik hareketi noktasına getirmenin çabası içerisindeyiz. Bu çaba inşallah sizlerin desteğiyle, sizlerin duasıyla vücut bulacaktır diye ümit ediyoruz."


Program, Ak Parti Bayraklı ilçe Başkanı Tarkan Düzman'ın, MHP Bayraklı ilçe Başkanı Tuncay Arslan'ın, İlçe kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu üyelerinin ilçe temsilcisi Samet Akan'ı tebrik etmesiyle son buldu.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.