Gaziemir Coşkusunu Ateşleyen 19 Mayıs Gençlik Festivali Başlıyor

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 10.05.2024 - 17:34, Güncelleme: 10.05.2024 - 17:43 1702 kez okundu.
 

Gaziemir Coşkusunu Ateşleyen 19 Mayıs Gençlik Festivali Başlıyor

Gaziemir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için 6 gün sürecek Gaziemir Gençlik Festivali düzenliyor.
Gaziemir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama heyecanı dorukta!  Sporun ve eğlencenin bir araya geldiği festivalde, gençlerin yeteneklerini sergileyecekleri birçok etkinlik yer alacak. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda başlayacak olan Voleybol Turnuvası, takımların çekişmeli mücadelesine sahne olacak. Ardından, açık hava spor etkinliği ile zumba ve aerobik aktiviteleriyle katılımcılar enerji dolacak. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan Jimnastik ve Taekwondo gösterileri ile yetenekler sergilenecek, Ödemiş Belediyesi'nin çocuk kursiyerleri ise öğrendikleri hareketleri izleyicilere gösterecekler. Basketbol tutkunları için 3x3 Streetball Turnuvası düzenlenecek ve İzmir'in dört bir yanından gelen basketbolcuların mücadelesi heyecanı artıracak. Festivalin finali ise coşkulu bir konserle taçlanacak. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, tüm yurttaşları festival alanına davet ederek, "19 Mayıs'ı Gaziemir Gençlik Festivali'yle büyük bir coşku ve gururla kutlamaya hazırlanıyoruz. Herkesi bu muhteşem etkinliklere katılmaya davet ediyorum" dedi.        
Gaziemir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için 6 gün sürecek Gaziemir Gençlik Festivali düzenliyor.

Gaziemir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama heyecanı dorukta! 

Sporun ve eğlencenin bir araya geldiği festivalde, gençlerin yeteneklerini sergileyecekleri birçok etkinlik yer alacak. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda başlayacak olan Voleybol Turnuvası, takımların çekişmeli mücadelesine sahne olacak. Ardından, açık hava spor etkinliği ile zumba ve aerobik aktiviteleriyle katılımcılar enerji dolacak.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan Jimnastik ve Taekwondo gösterileri ile yetenekler sergilenecek, Ödemiş Belediyesi'nin çocuk kursiyerleri ise öğrendikleri hareketleri izleyicilere gösterecekler.

Basketbol tutkunları için 3x3 Streetball Turnuvası düzenlenecek ve İzmir'in dört bir yanından gelen basketbolcuların mücadelesi heyecanı artıracak. Festivalin finali ise coşkulu bir konserle taçlanacak.

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, tüm yurttaşları festival alanına davet ederek, "19 Mayıs'ı Gaziemir Gençlik Festivali'yle büyük bir coşku ve gururla kutlamaya hazırlanıyoruz. Herkesi bu muhteşem etkinliklere katılmaya davet ediyorum" dedi.

 

 

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.