Torbalı Belediyesi Bayram mesaisini sürdürüyor

EGE HABERLERİ 11.04.2024 - 21:00, Güncelleme: 11.04.2024 - 21:00 2809+ kez okundu.
 

Torbalı Belediyesi Bayram mesaisini sürdürüyor

Torbalı Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Torbalı Belediyesi, Ramazan Bayramı’na rağmen çevre temizliğini hız kesmeden sürdürüyor. Şehir Merkezi ve Atatürk Sanayi Sitesi’nde biriken moloz ve çöp atıklarını kaldıran Torbalı Belediyesi, “Temiz bir Torbalı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” notuyla o anları paylaştı.   Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:   “Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz şehir merkezinde ve Atatürk Sanayi Sitesi’nde oluşan moloz ve çöp atıklarına müdahale ediyor.”
Torbalı Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Torbalı Belediyesi, Ramazan Bayramı’na rağmen çevre temizliğini hız kesmeden sürdürüyor. Şehir Merkezi ve Atatürk Sanayi Sitesi’nde biriken moloz ve çöp atıklarını kaldıran Torbalı Belediyesi, “Temiz bir Torbalı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” notuyla o anları paylaştı.
 
Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:
 
“Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz şehir merkezinde ve Atatürk Sanayi Sitesi’nde oluşan moloz ve çöp atıklarına müdahale ediyor.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.