Şiddet varsa, hizmet yok!

GÜNDEM/GÜNCEL 07.07.2022 - 11:27, Güncelleme: 07.07.2022 - 11:27 2234+ kez okundu.
 

Şiddet varsa, hizmet yok!

Konya'da hastanede görevi başında bir doktorun daha öldürülmesine, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden tepki.
Dün Konya Şehir Hastanesi’nde Kardiyoloji Bölümü’nde görev yapan Uzman Doktor Ekrem Karakaya, çalıştığı hastanede bugün silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Saldırgan Hacı Mehmet Akça, Karakaya’yı vurduktan sonra aynı silahla hayatına son verdi.  Son zamanlarda giderek artan sağlık çalışanlarına şiddeti protesto etmek için, #SağlıktaŞiddeteHayır sloganı adı altında eylemler gerçekleşiyor. Bu protestolardan biri de İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde gerçekleşti. Sağlık çalışanları hastane bahçesinde toplanarak "Şiddet varsa hizmet yok" dedi. 
Konya'da hastanede görevi başında bir doktorun daha öldürülmesine, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden tepki.

Dün Konya Şehir Hastanesi’nde Kardiyoloji Bölümü’nde görev yapan Uzman Doktor Ekrem Karakaya, çalıştığı hastanede bugün silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Saldırgan Hacı Mehmet Akça, Karakaya’yı vurduktan sonra aynı silahla hayatına son verdi. 

Son zamanlarda giderek artan sağlık çalışanlarına şiddeti protesto etmek için, #SağlıktaŞiddeteHayır sloganı adı altında eylemler gerçekleşiyor. Bu protestolardan biri de İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde gerçekleşti. Sağlık çalışanları hastane bahçesinde toplanarak " Şiddet varsa hizmet yok" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.