Sema Akıncı Rakiplerine Seslendi: Bu Kadar Avans Herkese Yeter

GÜNDEM/GÜNCEL 29.02.2024 - 21:09, Güncelleme: 01.03.2024 - 01:38 1434+ kez okundu.
 

Sema Akıncı Rakiplerine Seslendi: Bu Kadar Avans Herkese Yeter

Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, seçim kampanyası kapsamında 327 araçlık muazzam bir konvoy eşliğinde Kabakum Mahallesini ziyaret etti
Sema Akıncı, Kabakum Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek seçim vaatlerini paylaştı ve mahalle halkının sorularını yanıtladı. Akıncı, etkileyici konuşmasında mahalle sakinlerine hitap ederek,” Sizlerle bir araya gelmek, ihtiyaçlarınızı dinlemek ve sorunlarınıza çözümler bulmak benim için çok önemli. Birlikte daha güçlü, daha adil bir toplum inşa etmek için buradayım" ifadeleri, yerel halk üzerinde olumlu bir etki bıraktı. Ayrıca, "Her kes konuştu gövde gösterisi yaptı proje yok amaç yok gaye yok ama biz Dikiliyiz Bu Tolerans Herkese Yeter" sözleriyle, rakiplerini eleştirirken kendi liderlik vizyonunu ortaya koydu. Konvoy, mahalle sakinlerinin ilgiyle karşıladığı etkinliklerle devam etti. Kabakum Mahallesi sakinleri, Sema Akıncı'nın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Sema Akıncı'nın seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği bu etkileyici ziyaret, seçmenler arasında olumlu bir izlenim bıraktı ve seçim yarışında heyecanı artırdı. Akıncı'nın liderlik anlayışı ve mahallelerle kurduğu doğrudan iletişim, Dikili'nin geleceğine dair planlarını ve projelerini vurgulayan bir taahhüt olarak algılandı. Şu ana kadar gerçekleştirdiği etkinliklerle adını çokça duyuran Sema Akıncı, seçim sürecindeki bu dinamik yaklaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, seçim kampanyası kapsamında 327 araçlık muazzam bir konvoy eşliğinde Kabakum Mahallesini ziyaret etti

Sema Akıncı, Kabakum Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek seçim vaatlerini paylaştı ve mahalle halkının sorularını yanıtladı. Akıncı, etkileyici konuşmasında mahalle sakinlerine hitap ederek,” Sizlerle bir araya gelmek, ihtiyaçlarınızı dinlemek ve sorunlarınıza çözümler bulmak benim için çok önemli. Birlikte daha güçlü, daha adil bir toplum inşa etmek için buradayım" ifadeleri, yerel halk üzerinde olumlu bir etki bıraktı. Ayrıca, "Her kes konuştu gövde gösterisi yaptı proje yok amaç yok gaye yok ama biz Dikiliyiz Bu Tolerans Herkese Yeter" sözleriyle, rakiplerini eleştirirken kendi liderlik vizyonunu ortaya koydu.

Konvoy, mahalle sakinlerinin ilgiyle karşıladığı etkinliklerle devam etti.

Kabakum Mahallesi sakinleri, Sema Akıncı'nın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Sema Akıncı'nın seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği bu etkileyici ziyaret, seçmenler arasında olumlu bir izlenim bıraktı ve seçim yarışında heyecanı artırdı.

Akıncı'nın liderlik anlayışı ve mahallelerle kurduğu doğrudan iletişim, Dikili'nin geleceğine dair planlarını ve projelerini vurgulayan bir taahhüt olarak algılandı. Şu ana kadar gerçekleştirdiği etkinliklerle adını çokça duyuran Sema Akıncı, seçim sürecindeki bu dinamik yaklaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.