Sema Akıncı: Dikili'yi termal turizmde bir marka haline getireceğiz!

SİYASET/POLİTİKA 27.02.2024 - 13:41, Güncelleme: 27.02.2024 - 13:51 896+ kez okundu.
 

Sema Akıncı: Dikili'yi termal turizmde bir marka haline getireceğiz!

Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Av. Sema Akıncı, ilçenin termal potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve Dikili'yi termal turizmde bir marka haline getirmek için büyük projelerini açıkladı.
Sema Akıncı, termal kaynakların bir hazineye dönüşebileceğini belirtirken, "Termal turizm, sağlık ve dinlenme arayışındaki birçok insan için çekici bir seçenek. Bu anlamda, ilçemizin termal kaynaklarını geliştirerek, hem yerel halkımızın sağlığını destekleyecek hem de turizm potansiyelimizi artıracağız" dedi. İlk adım olarak, mevcut termal tesisleri modernize edeceklerini vurgulayan Akıncı, "Yenilikçi teknolojilerle donatılmış tesisler, hem yerel halkımıza hem de misafirlerimize en iyi deneyimi sunacaktır. Aynı zamanda, bilinçlendirme kampanyaları düzenleyerek ilçemizin potansiyelini geniş kitlelere tanıtacak ve Dikili'yi termal turizmin gözde destinasyonlarından biri haline getireceğiz." diye konuştu. Yatırımcılarla işbirliği yaparak yeni termal tesislerin inşasını teşvik edeceklerini belirten Akıncı, bu projelerin ilçenin ekonomik büyümesine katkı sağlayacağını söyledi. Dikili'nin termal zenginliklerini geliştirirken çevresel sürdürülebilirliğe ve doğal kaynakların korunmasına da öncelik vereceklerini ifade eden Akıncı, "Bu, sadece bugünkü nesil için değil, gelecek nesiller için de yaşanabilir bir çevre bırakma sorumluluğumuzun bir yansımasıdır." dedi. Akıncı, sözlerini şöyle noktaladı: "Sizlerin desteği ve katkılarıyla, Dikili'yi termal turizmde bir marka haline getireceğiz. Hep birlikte, ilçemizin bu potansiyelini en üst düzeye çıkaracak ve termal zenginliklerimizi gelecek nesillere aktaracağız." 
Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Av. Sema Akıncı, ilçenin termal potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve Dikili'yi termal turizmde bir marka haline getirmek için büyük projelerini açıkladı.

Sema Akıncı, termal kaynakların bir hazineye dönüşebileceğini belirtirken, "Termal turizm, sağlık ve dinlenme arayışındaki birçok insan için çekici bir seçenek. Bu anlamda, ilçemizin termal kaynaklarını geliştirerek, hem yerel halkımızın sağlığını destekleyecek hem de turizm potansiyelimizi artıracağız" dedi.

İlk adım olarak, mevcut termal tesisleri modernize edeceklerini vurgulayan Akıncı, "Yenilikçi teknolojilerle donatılmış tesisler, hem yerel halkımıza hem de misafirlerimize en iyi deneyimi sunacaktır. Aynı zamanda, bilinçlendirme kampanyaları düzenleyerek ilçemizin potansiyelini geniş kitlelere tanıtacak ve Dikili'yi termal turizmin gözde destinasyonlarından biri haline getireceğiz." diye konuştu.

Yatırımcılarla işbirliği yaparak yeni termal tesislerin inşasını teşvik edeceklerini belirten Akıncı, bu projelerin ilçenin ekonomik büyümesine katkı sağlayacağını söyledi.

Dikili'nin termal zenginliklerini geliştirirken çevresel sürdürülebilirliğe ve doğal kaynakların korunmasına da öncelik vereceklerini ifade eden Akıncı, "Bu, sadece bugünkü nesil için değil, gelecek nesiller için de yaşanabilir bir çevre bırakma sorumluluğumuzun bir yansımasıdır." dedi.

Akıncı, sözlerini şöyle noktaladı: "Sizlerin desteği ve katkılarıyla, Dikili'yi termal turizmde bir marka haline getireceğiz. Hep birlikte, ilçemizin bu potansiyelini en üst düzeye çıkaracak ve termal zenginliklerimizi gelecek nesillere aktaracağız." 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.