Sadık Başkan Bakırçayın abisi olarak geliyor…

EGE HABERLERİ 26.01.2024 - 20:24, Güncelleme: 26.01.2024 - 20:46 2991+ kez okundu.
 

Sadık Başkan Bakırçayın abisi olarak geliyor…

Haber Gündemim 'in edindiği bilğiye göre , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dr. Sadık Doğruer ‘i 4 OCAK tarihinde "Bergama Belediye Başkan adayımız sen olacaksın ,Kınık Belediye Başkanı adayı olarak senden bir isim istiyoruz "dediği ögrenildi .
Haber Gündemim  4 OCAK  günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer'e "Bergama Belediye Başkan Adayımız Sen olacaksın ,Kınık Belediye Başkanı adayı olarak senden bir isim istiyoruz" dediğini sordu .  Doğruer Haberi Doğruladı  Doğruer,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 ocak günü Bergama Belediye Başkanı sen olacaksın dediğini doğruladı. Kınık Belediye Başkanı Doğruer "Sn Cumhurbaşkanımız 4 ocak günü  talimat verdi .Bergama ve Kınık’ı birlikte alacaksınız.Bakırçay'a SELAMLARIMI İLET,Bütün Bakırçay KAZANACAK" dediğini ifade etti . Doğruer ,gazetemize yaptığı açıklamada "bu süreçte Bergama ve Bakırçay'ın bütünleştirici gücüyle yatırımların hızlanmasını sağlayacağız.Birlik, beraberlik içinde hizmet edeceğiz.Bu güne kadar hizmet eden tüm yerel yöneticilerimize ,teşkilatlarımıza ve vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Onlarla bütünleşmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Yapılacak tüm hayırlı işlerde yine herkesin Başkanı olarak yerel hizmetleri birlikte yürüteceğiz.dedi
Haber Gündemim 'in edindiği bilğiye göre , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dr. Sadık Doğruer ‘i 4 OCAK tarihinde "Bergama Belediye Başkan adayımız sen olacaksın ,Kınık Belediye Başkanı adayı olarak senden bir isim istiyoruz "dediği ögrenildi .

Haber Gündemim  4 OCAK  günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer'e " Bergama Belediye Başkan Adayımız Sen olacaksın ,Kınık Belediye Başkanı adayı olarak senden bir isim istiyoruz" dediğini sordu . 

Doğruer Haberi Doğruladı 

Doğruer,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 ocak günü Bergama Belediye Başkanı sen olacaksın dediğini doğruladı.

Kınık Belediye Başkanı Doğruer "Sn Cumhurbaşkanımız 4 ocak günü  talimat verdi . Bergama ve Kınık’ı birlikte alacaksınız.Bakırçay'a SELAMLARIMI İLET,Bütün Bakırçay KAZANACAK" dediğini ifade etti .

Doğruer ,gazetemize yaptığı açıklamada "bu süreçte Bergama ve Bakırçay'ın bütünleştirici gücüyle yatırımların hızlanmasını sağlayacağız.Birlik, beraberlik içinde hizmet edeceğiz.Bu güne kadar hizmet eden tüm yerel yöneticilerimize ,teşkilatlarımıza ve vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Onlarla bütünleşmeye devam edeceğiz.

Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Yapılacak tüm hayırlı işlerde yine herkesin Başkanı olarak yerel hizmetleri birlikte yürüteceğiz.dedi

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.