Prof. Dr. Tanju Çelik"Anketlerden hep birinci çıktım!"

EGE HABERLERİ 12.01.2024 - 03:41, Güncelleme: 12.01.2024 - 03:42 3252+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Tanju Çelik"Anketlerden hep birinci çıktım!"

2015 seçimlerinde AK Parti’den, 14 Mayıs genel seçimlerinde ise CHP’den milletvekili aday adayı olan Prof. Tanju Çelik, Bergama'da chp belediye başkan adayı ilan edilmesinden kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.
Çocuk Hastalıkları Uzmanı, İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nin eski Başhekimi Prof. Dr. Tanju Çelik Bergama'da chp belediye başkan adayı oldu. Bergama Devlet Hastanesi’nde, Başhekimlik yaptığı Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde 25 yıl hekimlik yaptığını, insana dokunduğunu, insanla çalıştığını anlatan Prof. Dr. Tanju Çelik, Bergama’da yeniden CHP’nin iktidar olacağını ifade etti. Prof. Dr. Tanju Çelik, şunları söyledi: “MYK’da Ali Bor arkadaşımızın adı adaylık için öngörülmüş. Ancak Parti Meclisi’nde benim adım öne çıkmış. Bu kadarını biliyorum. Aday gösterildiğim için çok heyecanlandım, mutlu oldum, onur duydum. Millete hizmet açısından ben bu yola baş koydum. Bergama’da CHP’yi yeniden iktidar yapmayı hedefliyorum. Çok çalışacağız ve Bergama’da CHP yeniden iktidar olacak. Birlikte halkımıza çok güzel hizmetler yapacağız” dedi.
2015 seçimlerinde AK Parti’den, 14 Mayıs genel seçimlerinde ise CHP’den milletvekili aday adayı olan Prof. Tanju Çelik, Bergama'da chp belediye başkan adayı ilan edilmesinden kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.

Çocuk Hastalıkları Uzmanı, İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nin eski Başhekimi Tanju Çelik " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Prof. Dr. Tanju Çelik Bergama'da chp belediye başkan adayı oldu.

Bergama Devlet Hastanesi’nde, Başhekimlik yaptığı Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde 25 yıl hekimlik yaptığını, insana dokunduğunu, insanla çalıştığını anlatan Prof. Dr. Tanju Çelik, Bergama’da yeniden CHP’nin iktidar olacağını ifade etti.

Prof. Dr. Tanju Çelik, şunları söyledi:

“MYK’da Ali Bor arkadaşımızın adı adaylık için öngörülmüş. Ancak Parti Meclisi’nde benim adım öne çıkmış. Bu kadarını biliyorum. Aday gösterildiğim için çok heyecanlandım, mutlu oldum, onur duydum. Millete hizmet açısından ben bu yola baş koydum. Bergama’da CHP’yi yeniden iktidar yapmayı hedefliyorum. Çok çalışacağız ve Bergama’da CHP yeniden iktidar olacak. Birlikte halkımıza çok güzel hizmetler yapacağız” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.