LAL DENİZLİ: “ÇEŞME'NİN GELECEĞİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ VE DAYANIŞMA İÇİNDE HAREKET EDECEĞİZ”

EGE HABERLERİ 12.03.2024 - 17:03, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:03 4523+ kez okundu.
 

LAL DENİZLİ: “ÇEŞME'NİN GELECEĞİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ VE DAYANIŞMA İÇİNDE HAREKET EDECEĞİZ”

Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Bugün de muhtarları ve esnafı ziyaret etti.
 Denizli, "Çeşme'nin her köşesine eşit hizmet götürmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde sahada çalışıyoruz. Halkımızın görüş ve beklentilerine büyük önem veriyoruz. Çeşme'nin geleceği için iş birliği ve dayanışma içinde hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı. Denizli, sabah saatlerinde Altınkum Mahalle Muhtarı'nı ziyaret ederek güne başladı. Gerçekleşen görüşmede, mahalledeki sorunlar ve talepler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Denizli, muhtarlıklarla yakın iş birliği içinde olacaklarını ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstereceklerini belirtti. Ardından Çiftlikköy esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde, Denizli Çiftlikköylü komşularının talep ve beklentilerini dinledi. Çiftlikköy esnafının sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını vurgulayan Denizli, iş birliği ve dayanışma mesajları verdi.
Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Bugün de muhtarları ve esnafı ziyaret etti.

 Denizli, "Çeşme'nin her köşesine eşit hizmet götürmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde sahada çalışıyoruz. Halkımızın görüş ve beklentilerine büyük önem veriyoruz. Çeşme'nin geleceği için iş birliği ve dayanışma içinde hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Denizli, sabah saatlerinde Altınkum Mahalle Muhtarı'nı ziyaret ederek güne başladı. Gerçekleşen görüşmede, mahalledeki sorunlar ve talepler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Denizli, muhtarlıklarla yakın iş birliği içinde olacaklarını ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstereceklerini belirtti. Ardından Çiftlikköy esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde, Denizli Çiftlikköylü komşularının talep ve beklentilerini dinledi. Çiftlikköy esnafının sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını vurgulayan Denizli, iş birliği ve dayanışma mesajları verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.