İzmir'e yeni özel endüstri bölgesi geliyor!

GÜNDEM/GÜNCEL (Medya ege) - Medya ege | 14.11.2023 - 09:47, Güncelleme: 14.11.2023 - 09:47 861+ kez okundu.
 

İzmir'e yeni özel endüstri bölgesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla, Ege Çelik Endüstri Şirketi'ne ait olan 66 hektarlık alan, özel endüstri bölgesi olarak ilan edildi.
Resmi Gazete'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan bir kararla, Aliağa'da önemli bir bölge hakkında kritik bir adım atıldı. Ege Çelik Endüstri Şirketi'ne ait olan 66 hektarlık alan, özel endüstri bölgesi olarak ilan edildi. Karar şu şekilde açıklandı: İzmir İli Aliağa ilçesinde bulunan Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Aliağa Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edilmesine karar verildi. Kaynak: https://www.medyaege.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla, Ege Çelik Endüstri Şirketi'ne ait olan 66 hektarlık alan, özel endüstri bölgesi olarak ilan edildi.

Resmi Gazete'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan bir kararla, Aliağa'da önemli bir bölge hakkında kritik bir adım atıldı.

Ege Çelik Endüstri Şirketi'ne ait olan 66 hektarlık alan, özel endüstri bölgesi olarak ilan edildi.

Karar şu şekilde açıklandı: İzmir İli Aliağa ilçesinde bulunan Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Aliağa Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edilmesine karar verildi.

Kaynak: https://www.medyaege.com.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.