İZMİR'DE SAHTE SATIŞ GİRİŞİMİ!

GÜNDEM/GÜNCEL 28.12.2023 - 18:27, Güncelleme: 28.12.2023 - 18:27 849+ kez okundu.
 

İZMİR'DE SAHTE SATIŞ GİRİŞİMİ!

İzmir'in Urla ilçesinde, bir dolandırıcı lüks villa ve arazi satışı için sahte imza düzenleyerek toplamda 1 milyon 500 bin dolarlık işlem yapmaya çalıştı
İzmir'in Urla ilçesinde, bir dolandırıcı lüks villa ve arazi satışı için sahte imza düzenleyerek toplamda 1 milyon 500 bin dolarlık işlem yapmaya çalıştı. Ancak görevli memurun sahte imzayı fark etmesi üzerine satış önlendi. Dolandırıcı, tapu dairesinde sahte vekaletname kullanarak satış yapma girişiminde bulundu. Sahte imzaların fark edilmesi sonucu polise bildirilen olayda, dolandırıcı suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan M.Ş.'nin daha önce de 1 milyon dolar değerindeki bir gayrimenkul satışını gerçekleştirmek istediği, ancak bu planın da ortaya çıkmasıyla önlendiği belirlendi.  
İzmir'in Urla ilçesinde, bir dolandırıcı lüks villa ve arazi satışı için sahte imza düzenleyerek toplamda 1 milyon 500 bin dolarlık işlem yapmaya çalıştı

İzmir'in Urla ilçesinde, bir dolandırıcı lüks villa ve arazi satışı için sahte imza düzenleyerek toplamda 1 milyon 500 bin dolarlık işlem yapmaya çalıştı.

Ancak görevli memurun sahte imzayı fark etmesi üzerine satış önlendi. Dolandırıcı, tapu dairesinde sahte vekaletname kullanarak satış yapma girişiminde bulundu. Sahte imzaların fark edilmesi sonucu polise bildirilen olayda, dolandırıcı suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan M.Ş.'nin daha önce de 1 milyon dolar değerindeki bir gayrimenkul satışını gerçekleştirmek istediği, ancak bu planın da ortaya çıkmasıyla önlendiği belirlendi.
 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.