İzmir'de 30 öğrenci zehirlendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2021 - 23:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1788+ kez okundu.
 

İzmir'de 30 öğrenci zehirlendi

Buca, Yıldız Mahallesindeki bir ortaokulda 30 öğrencinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 
Sevgi Ferit Akın Ortaokulundaki öğrencilerden bazıları, akşamüstü mide bulantısı ve karın ağrısı yaşadığını belirttiler. Hastaneye kontrole giden öğrencilerin gıda zehirlenmesi şüphesinden dolayı gözetim altında tutulduğu öğrenildi. İzmir Valiliği ve Buca Kaymakamlığı'nın koordinasyonunda  "Gezen Sinema Tırı" etkinliğinin düzenlendiği ve öğrencilere meyve suyu dağıtıldığı iddia edildi. OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI Gıda zehirlenmesinden dolayı hastanede gözlem altında olan öğrencilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından, gıda zehirlenmesi iddalarına yönelik ekipler tarafından inceleme başlatıldı.  
Buca, Yıldız Mahallesindeki bir ortaokulda 30 öğrencinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

Sevgi Ferit Akın Ortaokulundaki öğrencilerden bazıları, akşamüstü mide bulantısı ve karın ağrısı yaşadığını belirttiler. Hastaneye kontrole giden öğrencilerin gıda zehirlenmesi şüphesinden dolayı gözetim altında tutulduğu öğrenildi. İzmir Valiliği ve Buca Kaymakamlığı'nın koordinasyonunda  "Gezen Sinema Tırı" etkinliğinin düzenlendiği ve öğrencilere meyve suyu dağıtıldığı iddia edildi.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Gıda zehirlenmesinden dolayı hastanede gözlem altında olan öğrencilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından, gıda zehirlenmesi iddalarına yönelik ekipler tarafından inceleme başlatıldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.