Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 193 bin adet hap ele geçirildi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2023 - 10:22, Güncelleme: 26.01.2023 - 09:35 1140+ kez okundu.
 

Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 193 bin adet hap ele geçirildi

Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 193 bin adet hap ele geçirildi
Hatay polisinin kovalama sonrası durdurduğu araçta 1 şüpheli gözaltına alındı, 193 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Ekiplerin yaptığı çalışmada bir araç belirlendi. Belirlenen araç Hassa ilçesinde kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacayla durdurulan araçta şüpheli İ.H.D gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 2 adet sırt çantası içerisinde 34 kilogram ağırlığında 193 bin adet uyuşturucu captagon hap ele geçirildi.İfadesi alınması için emniyete götürülen şüphelinin ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 193 bin adet hap ele geçirildi
Hatay polisinin kovalama sonrası durdurduğu araçta 1 şüpheli gözaltına alındı, 193 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Ekiplerin yaptığı çalışmada bir araç belirlendi. Belirlenen araç Hassa ilçesinde kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacayla durdurulan araçta şüpheli İ.H.D gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 2 adet sırt çantası içerisinde 34 kilogram ağırlığında 193 bin adet uyuşturucu captagon hap ele geçirildi.
İfadesi alınması için emniyete götürülen şüphelinin ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.