Altay’ın gol yükünü toplam 6 oyuncu çekiyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2022 - 16:25, Güncelleme: 27.12.2022 - 16:25 1264+ kez okundu.
 

Altay’ın gol yükünü toplam 6 oyuncu çekiyor

Altay’ın gol yükünü toplam 6 oyuncu çekiyor
Altay’da, Spor Toto 1. Lig’de bulduğu 20 golün skor dağılımını sadece 6 oyuncu paylaşırken, 1 gol ise rakibinin kendi kalesine atmasıyla geldi. Spor Toto 1. Lig’de Altay, bu sezon toplam 20 gol kaydetti. Siyah-beyazlılarda atılan bu gollerin 11’i Marco Paixao’dan gelirken, İbrahim Öztürk 3, Salih Sarıkaya 2, Eren Erdoğan, Zeki Yıldırım ve Ceyhun Gülselam ise 1’er gol buldu. 1 gol de Bodrumspor ile oynanan maçta Cenk Şen’in kendi kalesine atması sonucu geldi. Siyah-beyazlı ekip, 20 golle ligde en fazla gol atan 12. takım konumunda bulunuyor.
Altay’ın gol yükünü toplam 6 oyuncu çekiyor

Altay’da, Spor Toto 1. Lig’de bulduğu 20 golün skor dağılımını sadece 6 oyuncu paylaşırken, 1 gol ise rakibinin kendi kalesine atmasıyla geldi.
Spor Toto 1. Lig’de Altay, bu sezon toplam 20 gol kaydetti. Siyah-beyazlılarda atılan bu gollerin 11’i Marco Paixao’dan gelirken, İbrahim Öztürk 3, Salih Sarıkaya 2, Eren Erdoğan, Zeki Yıldırım ve Ceyhun Gülselam ise 1’er gol buldu.
1 gol de Bodrumspor ile oynanan maçta Cenk Şen’in kendi kalesine atması sonucu geldi.
Siyah-beyazlı ekip, 20 golle ligde en fazla gol atan 12. takım konumunda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.