Sarıgül, Beykoz Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti!

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2022 - 16:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1842+ kez okundu.
 

Sarıgül, Beykoz Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, 26.01.2022 Çarşamba ( Bugün ) günü, İstanbul Beykoz’da ziyaretlerde bulundu.
MUSTAFA SARIGÜL, BEYKOZ BELEDİYESİ HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Beykoz Mahmut Şevket Paşa Mahallesinde Beykoz Belediyesine ait Beykoz Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü girişinde partililer tarafından karşılanan Mustafa Sarıgül burada bulunan serayı gezdi. Bir kıraathanede köylülerle ve köy muhtarıyla çay içip sohbet eden Sarıgül, hayat pahalılığını önlemek için tarıma ve üretime gereken önemin verilmesi, çiftçilerin ilaç, gübre, mazot yönünden desteklenmesi gerektiğini belirterek, pırlantadan alınmayan verginin mazottan alınmasının yanlışlığına dikkat çekti.  
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, 26.01.2022 Çarşamba ( Bugün ) günü, İstanbul Beykoz’da ziyaretlerde bulundu.




MUSTAFA SARIGÜL, BEYKOZ BELEDİYESİ HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ


Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Beykoz Mahmut Şevket Paşa Mahallesinde Beykoz Belediyesine ait Beykoz Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü girişinde partililer tarafından karşılanan Mustafa Sarıgül burada bulunan serayı gezdi.
Bir kıraathanede köylülerle ve köy muhtarıyla çay içip sohbet eden Sarıgül, hayat pahalılığını önlemek için tarıma ve üretime gereken önemin verilmesi, çiftçilerin ilaç, gübre, mazot yönünden desteklenmesi gerektiğini belirterek, pırlantadan alınmayan verginin mazottan alınmasının yanlışlığına dikkat çekti.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.