Bergama Belediyesi yine satılık ilanı verdi!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2022 - 16:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2493+ kez okundu.
 

Bergama Belediyesi yine satılık ilanı verdi!

AK Partili Bergama Belediyesi'nin ata mirası tarlaları satışa çıkarması tepkiye neden oldu.
AK Partili Bergama Belediyesi'nin ata mirası tarlaları satışa çıkarması tepkiye neden oldu. CHP Bergama İlçe Başkanlığı Bergama Belediyesi'ne ata mirası tarlaları satışa çıkarmasına tepki gösterdi.  Köylünün ata mirası tarlaları yol park bahanesi ile birer birer Bergama Belediyesi yönetimince satılmaktadır iddiasında bulunan CHP Bergama teşkilatı meclis toplantısında muhalefetin itirazına rağmen satışa çıkartılan Kadıköy Ferizler, Göçbeyli, doğancıdaki 126167m² 18 tarlayı da ihaleye çıkartan belediyeye kınama mesajı gönderdi. Üç mahalledeki arazilerin satışı sonucunda 7 milyon TL elde eden Bergama Belediyesi'nin tarla satışına karşı çıkan köylere hizmet götürmediği iddia edildi. Kadıköy mahallesi Muhtarı Orhan Turan Bergama Belediyesi bizim köyün tarlalarını satıyor ama beş kuruşluk hizmet yapmıyor açıklamasını yaptı.  Aşağıkırıklar mahalle Muhtarı Ayhan Yetim ise köylüler muhtar olarak bizden hizmet bekliyor ama maalesef bir süredir dilekçelerimiz olmasına rağmen Bergama Belediyesi hizmet vermiyor dedi. Bergama'da yaşanan trajedi halkı nasıl mağdur ediyor yakında belgeleri ile gazetemizde...
AK Partili Bergama Belediyesi'nin ata mirası tarlaları satışa çıkarması tepkiye neden oldu.

AK Partili Bergama Belediyesi'nin ata mirası tarlaları satışa çıkarması tepkiye neden oldu. CHP Bergama İlçe Başkanlığı Bergama Belediyesi'ne ata mirası tarlaları satışa çıkarmasına tepki gösterdi. 





Köylünün ata mirası tarlaları yol park bahanesi ile birer birer Bergama Belediyesi yönetimince satılmaktadır iddiasında bulunan CHP Bergama teşkilatı meclis toplantısında muhalefetin itirazına rağmen satışa çıkartılan Kadıköy Ferizler, Göçbeyli, doğancıdaki 126167m² 18 tarlayı da ihaleye çıkartan belediyeye kınama mesajı gönderdi.

Üç mahalledeki arazilerin satışı sonucunda 7 milyon TL elde eden Bergama Belediyesi'nin tarla satışına karşı çıkan köylere hizmet götürmediği iddia edildi. Kadıköy mahallesi Muhtarı Orhan Turan Bergama Belediyesi bizim köyün tarlalarını satıyor ama beş kuruşluk hizmet yapmıyor açıklamasını yaptı. 

Aşağıkırıklar mahalle Muhtarı Ayhan Yetim ise köylüler muhtar olarak bizden hizmet bekliyor ama maalesef bir süredir dilekçelerimiz olmasına rağmen Bergama Belediyesi hizmet vermiyor dedi.

Bergama'da yaşanan trajedi halkı nasıl mağdur ediyor yakında belgeleri ile gazetemizde...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.