Fethiye’de esrar operasyonu

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2023 - 10:44, Güncelleme: 04.04.2023 - 10:36 2047+ kez okundu.
 

Fethiye’de esrar operasyonu

Fethiye’de esrar operasyonu
Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda, Fethiye Ölüdeniz Mahallesinde İ.T. isimli şahsın aracında uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alındı. Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin üzerinde ve aracında arama yapıldı.Yapılan aramada; bir miktar kubar esrar, seri numarası silinmiş tabanca, şarjör, fişek ve satır ele geçirildi. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen operasyon ile ilgili adli işlemlerin devam ettiği açıklandı.
Fethiye’de esrar operasyonu
Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda, Fethiye Ölüdeniz Mahallesinde İ.T. isimli şahsın aracında uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alındı. Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin üzerinde ve aracında arama yapıldı.
Yapılan aramada; bir miktar kubar esrar, seri numarası silinmiş tabanca, şarjör, fişek ve satır ele geçirildi. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen operasyon ile ilgili adli işlemlerin devam ettiği açıklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.