Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Böyle memleket mi idare edilir!'

SİYASET/POLİTİKA 16.01.2023 - 12:12, Güncelleme: 16.01.2023 - 12:12 1744+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Böyle memleket mi idare edilir!'

Fethiye'deki gençlerle buluşma programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6'lı masanın krizlerine örnek gösterip, böyle memleket mi yönetilir dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarda; ''6'lı masa için ne diyorlar? Hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, birer tane de bakanlık alacaklarmış. Böyle memleket mi yönetilir. Bu cehalet ile bu ülke nasıl yönetilir haberleri yok'' ifadelerini kullandı. Erdoğan açıklamalarının devamında; ''Cumhurbaşkanı adayı olarak iradesi olmayan, kendi başına karar alamayan, talimatla hareket edecek güdümlü bir figür tarifi yapmaya çalışıyorlar. Kendilerinin bile güvenmediği birine milletimizin güvenmesini istiyorlar, kendilerinin itibar etmediği bir siyasetçiye Amerika'sından Rusya'sına, Çin'inden avrupa'sına dünyanın bütün liderlerinin de itibar etmesini bekliyorlar. Bu tablo trajikomik bir tablo, yüzleri hiç kızarmadan gençlerimizi eşitlik, demokrasi diye bunu yutturmaya kalkıyorlar. Gençlerimizin de zaten böyle bir şey yutmayacağını ben çok iyi biliyorum. Benim bildiğim, tanıdığım gençler bu saçmalığa, bu akıl tutulmasını asla itibar etmezler.
Fethiye'deki gençlerle buluşma programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6'lı masanın krizlerine örnek gösterip, böyle memleket mi yönetilir dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarda; ''6'lı masa için ne diyorlar? Hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, birer tane de bakanlık alacaklarmış. Böyle memleket mi yönetilir. Bu cehalet ile bu ülke nasıl yönetilir haberleri yok'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan açıklamalarının devamında;

''Cumhurbaşkanı adayı olarak iradesi olmayan, kendi başına karar alamayan, talimatla hareket edecek güdümlü bir figür tarifi yapmaya çalışıyorlar. Kendilerinin bile güvenmediği birine milletimizin güvenmesini istiyorlar, kendilerinin itibar etmediği bir siyasetçiye Amerika'sından Rusya'sına, Çin'inden avrupa'sına dünyanın bütün liderlerinin de itibar etmesini bekliyorlar.
Bu tablo trajikomik bir tablo, yüzleri hiç kızarmadan gençlerimizi eşitlik, demokrasi diye bunu yutturmaya kalkıyorlar. Gençlerimizin de zaten böyle bir şey yutmayacağını ben çok iyi biliyorum. Benim bildiğim, tanıdığım gençler bu saçmalığa, bu akıl tutulmasını asla itibar etmezler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.