Çocuklar bu programla çevre bilinci kazanıyor

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2023 - 00:54, Güncelleme: 24.01.2023 - 23:26 1431+ kez okundu.
 

Çocuklar bu programla çevre bilinci kazanıyor

Çocuklar bu programla çevre bilinci kazanıyor
İzmit’te çocuklara çevre bilinci kazandırmak ve gelişimsel özelliklerine katkıda bulunmak amacıyla öğrenciler doğayla buluşmaya devam ediyor.İzmit Belediyesi, hayata geçirdiği "Doğa Eğitim Projesi" çerçevesinde çocuklar doğayı doğada öğreniyor. Çocuklara çevre bilinci kazandırmak, doğayla bağ kurmalarını sağlamak ve gelişimsel özelliklerine katkıda bulunmak amacıyla planlanan programa çok sayıda öğrendi katıldı. Kuraklık ile ilgili bir etkinlikler yapılarak ocak ayında havanın neden sıcak olduğu ve yağmur yağmazsa dünyada neler olabileceği üzerine farkındalık dersi yapıldı. 2. dönemin sonuna kadar devam edecek olan doğa atölyelerine Kocaeli sınırları içerisindeki tüm okullar katılabilecek.
Çocuklar bu programla çevre bilinci kazanıyor
İzmit’te çocuklara çevre bilinci kazandırmak ve gelişimsel özelliklerine katkıda bulunmak amacıyla öğrenciler doğayla buluşmaya devam ediyor.
İzmit Belediyesi, hayata geçirdiği "Doğa Eğitim Projesi" çerçevesinde çocuklar doğayı doğada öğreniyor. Çocuklara çevre bilinci kazandırmak, doğayla bağ kurmalarını sağlamak ve gelişimsel özelliklerine katkıda bulunmak amacıyla planlanan programa çok sayıda öğrendi katıldı. Kuraklık ile ilgili bir etkinlikler yapılarak ocak ayında havanın neden sıcak olduğu ve yağmur yağmazsa dünyada neler olabileceği üzerine farkındalık dersi yapıldı. 2. dönemin sonuna kadar devam edecek olan doğa atölyelerine Kocaeli sınırları içerisindeki tüm okullar katılabilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.