Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, 11 Mart Pazartesi günü ilçede çeşitli etkinliklere katılarak hemşehrileriyle bir araya geldi.

GÜNDEM/GÜNCEL 12.03.2024 - 02:08, Güncelleme: 12.03.2024 - 02:08 957+ kez okundu.
 

Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, 11 Mart Pazartesi günü ilçede çeşitli etkinliklere katılarak hemşehrileriyle bir araya geldi.

Gün boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyen Denizli, ilçenin çeşitli kesimleriyle buluştu.
Denizli'nin yoğun programı 18.00'da,  Çeşme Sivaslılar Derneği'ni ziyaret ederek devam etti. Sivaslı hemşehrileriyle bir araya gelen Denizli, dernek üyeleriyle sohbet etti. Geleneksel dostlukları pekiştirmek ve dernek üyelerinin taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Lal Denizli, Sivaslılar Derneği'nin faaliyetlerine desteğini dile getirdi. Lal Denizli akşam saatlerinde Ramazan Ayı'nın ilk günü nedeniyle, saat 19.30'da 16 Eylül Mahallesi'nde Çeşmelilerle bir araya geldi. Mehmetçik Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğinde, Denizli'nin hemşehrileriyle birlikte geçirdiği sıcak ve samimi atmosfer, birlik ve beraberliği vurguladı. Denizli, iftar programında katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, toplumsal dayanışma ve birlik ruhunun önemine vurgu yaparak, geleceğe umutla bakmanın önemini ifade etti. Günün sonunda ise saat 21.00'de Manastır Otel Alaçatı'da Kars Kağızman Ortaköylüler Derneği Buluşması gerçekleştirildi. Denizli, dernek üyeleriyle bir araya gelerek, Kars ve Kağızman'a dair anıları paylaştı ve dernek üyelerinin görüşlerini dinledi.
Gün boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyen Denizli, ilçenin çeşitli kesimleriyle buluştu.

Denizli'nin yoğun programı 18.00'da,  Çeşme Sivaslılar Derneği'ni ziyaret ederek devam etti. Sivaslı hemşehrileriyle bir araya gelen Denizli, dernek üyeleriyle sohbet etti. Geleneksel dostlukları pekiştirmek ve dernek üyelerinin taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Lal Denizli, Sivaslılar Derneği'nin faaliyetlerine desteğini dile getirdi.

Lal Denizli akşam saatlerinde Ramazan Ayı'nın ilk günü nedeniyle, saat 19.30'da 16 Eylül Mahallesi'nde Çeşmelilerle bir araya geldi. Mehmetçik Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğinde, Denizli'nin hemşehrileriyle birlikte geçirdiği sıcak ve samimi atmosfer, birlik ve beraberliği vurguladı. Denizli, iftar programında katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, toplumsal dayanışma ve birlik ruhunun önemine vurgu yaparak, geleceğe umutla bakmanın önemini ifade etti.

Günün sonunda ise saat 21.00'de Manastır Otel Alaçatı'da Kars Kağızman Ortaköylüler Derneği Buluşması gerçekleştirildi. Denizli, dernek üyeleriyle bir araya gelerek, Kars ve Kağızman'a dair anıları paylaştı ve dernek üyelerinin görüşlerini dinledi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.