Çandarlı'da sahil yolu kan aglıyor

EGE HABERLERİ 16.12.2023 - 12:39, Güncelleme: 16.12.2023 - 13:27 4460+ kez okundu.
 

Çandarlı'da sahil yolu kan aglıyor

İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı mahallesi sahil yolu sosyal medyada mahalle sakinleri tarafından eleştirilmeye devam ediyor
Çandarlı'da sahil yolu yaklaşık  iki haftadır vatandaşı canından bezdirdi .Belediye yetkilileri ise konu hakkıında hiç bir açıklama yapmadı. Çandarlı belediyesini geri istiyoruz sosyal medya  platformu üyeleri sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuru başlattı işte o yorumlardan bazıları  -Benim anlamadığım yağmur yok oranın suyu kaç gündür neden kurumuyor .İnşaat alanindan su vs mi geliyor temel suyu vs gibi pompa ile su mu basiliyor . -Oradaki çamurlu su,yukarıdaki inşaattan geliyor.Çantek 1 kooperatifinin yanından inşaatlara giden yol çamur altında.Oradan akan çamur ana yola iniyor.Lodosun ilgisi yok. -Ayyy CANDARLIMA Neler olmuus.Uzuldum.Koy yollar bile daha güzel -Çantek 1. in önü,tanımakta zorladım.Hergün yağmur mu var,yoksa geçenlerde yağan yağmurun bıraktığı enkazmı duruyor.Yazın yeni yapılan sitelere su hattı için asvalt kırılmış,eğreti bir şekilde toprak doldurulmuştu.Çok üzgünüm. -Ek bilgi kaldırımın ucuna çok yanasmayin dostlar .Sanırım altı boş arabaniz dusmesin denize -Daha geçtiğimiz Ağustos ayında Denizköy yolu asfaltlandı ama gelin görünki delik deşik oldu,yazık vergilerimize yazık.CHP yetkilileri uyuyormu?CHP ye yakışmıyor? -CHP ye çok yakışıyor.Çöp Çukur Çamur.Tescilli alameti farikaları.Daha iyi bir hizmet mi bekliyorsunuz.İzmir 35 seneden beri Chp nin elinde.Hali ortada.2 tane ana cadde bir de içerilere girin.Durum ortada. -Yazıklar olsun seçime yakın böyle kayıtsı kalıyorlarsa sonra ne yaparlar acaba -Malesef öyle deniz köyden sonrası bademli yolu asfalt yapmışlar bizim yollar Mıçır arabalar maf oldu delik deşik yazıklar olsun oy zamanı gelsinde görücem onları -Çandarlı halkı bu durumu, bu ilgisizliği hiç hak etmiyor. Ah bir de neyi hak ettiğimizi bir bilsek çok şey değişir. Bildiğim bir şey var o da çalışmayana artık oy moy yok. Yetti gari. -Aynen Başkan ya önümüzde seçim var bir partiye ancak bu kadar zarar verilir en azından muzur fala dökün resimde görüken suyun olduğu yer öyle çukurki karşıdan araç gelince mecbur çukura düşüyor bilmeyen sürücüler bu kada sorumsuzluk olurmu yazıklar olsun -Gerçekten çok rezalet adamlar birde bizden oy istemeye gelecekler -inşaat alanlarında belediye tarafından hicbir denetleme yapılmıyor, herkes bildigini okuyor, mikserler, hafriyat kamyonları ve beton pompaları bütün yolları, ara sokaklar dahil mahvediyorlar, ceza vs yazmak isi cözmüyor, inşaatı durdurna vs gibi caydırıcı tedbirler alınması lazım, bozulan yolları bu müteahhitlere tamir ettirmek lazım vs vs. Bunu bir sade vatandaş olarak ben mi düşüneceğim. -İktidara sonuna kadar karşı biri olarak söylüyorum. Oyunuzu iktidar partinin adayına verin. Bu ülkede başka türlü insan gibi yaşamak söz konusu değil artık. -Buna seyirci olanlar, yanlışlıkla gelip oy istemesinler. Cevap hak ettikleri gibi olacaktır. -Belediye biran önce el atması lazım seçimler yaklaşıyor hep dikili olmaz birazda çandarlı yada ilgi gösterin site yolları rezalet acilen yapılması lazım dikili belediyesi             -  
İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı mahallesi sahil yolu sosyal medyada mahalle sakinleri tarafından eleştirilmeye devam ediyor

Çandarlı'da sahil yolu yaklaşık  iki haftadır vatandaşı canından bezdirdi .Belediye yetkilileri ise konu hakkıında hiç bir açıklama yapmadı.

Çandarlı belediyesini geri istiyoruz sosyal medya  platformu üyeleri sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuru başlattı

işte o yorumlardan bazıları 

-Benim anlamadığım yağmur yok oranın suyu kaç gündür neden kurumuyor .İnşaat alanindan su vs mi geliyor temel suyu vs gibi pompa ile su mu basiliyor .

-Oradaki çamurlu su,yukarıdaki inşaattan geliyor.Çantek 1 kooperatifinin yanından inşaatlara giden yol çamur altında.Oradan akan çamur ana yola iniyor.Lodosun ilgisi yok.

-Ayyy CANDARLIMA Neler olmuus.Uzuldum.Koy yollar bile daha güzel

-Çantek 1. in önü,tanımakta zorladım.Hergün yağmur mu var,yoksa geçenlerde yağan yağmurun bıraktığı enkazmı duruyor.Yazın yeni yapılan sitelere su hattı için asvalt kırılmış,eğreti bir şekilde toprak doldurulmuştu.Çok üzgünüm.

-Ek bilgi kaldırımın ucuna çok yanasmayin dostlar .Sanırım altı boş arabaniz dusmesin denize

-Daha geçtiğimiz Ağustos ayında Denizköy yolu asfaltlandı ama gelin görünki delik deşik oldu,yazık vergilerimize yazık.CHP yetkilileri uyuyormu?CHP ye yakışmıyor?

-CHP ye çok yakışıyor.Çöp Çukur Çamur.Tescilli alameti farikaları.Daha iyi bir hizmet mi bekliyorsunuz. İzmir 35 seneden beri Chp nin elinde.Hali ortada.2 tane ana cadde bir de içerilere girin.Durum ortada.

-Yazıklar olsun seçime yakın böyle kayıtsı kalıyorlarsa sonra ne yaparlar acaba

-Malesef öyle deniz köyden sonrası bademli yolu asfalt yapmışlar bizim yollar Mıçır arabalar maf oldu delik deşik yazıklar olsun oy zamanı gelsinde görücem onları

-Çandarlı halkı bu durumu, bu ilgisizliği hiç hak etmiyor. Ah bir de neyi hak ettiğimizi bir bilsek çok şey değişir. Bildiğim bir şey var o da çalışmayana artık oy moy yok. Yetti gari.

-Aynen Başkan ya önümüzde seçim var bir partiye ancak bu kadar zarar verilir en azından muzur fala dökün resimde görüken suyun olduğu yer öyle çukurki karşıdan araç gelince mecbur çukura düşüyor bilmeyen sürücüler bu kada sorumsuzluk olurmu yazıklar olsun

-Gerçekten çok rezalet adamlar birde bizden oy istemeye gelecekler

-inşaat alanlarında belediye tarafından hicbir denetleme yapılmıyor, herkes bildigini okuyor, mikserler, hafriyat kamyonları ve beton pompaları bütün yolları, ara sokaklar dahil mahvediyorlar, ceza vs yazmak isi cözmüyor, inşaatı durdurna vs gibi caydırıcı tedbirler alınması lazım, bozulan yolları bu müteahhitlere tamir ettirmek lazım vs vs. Bunu bir sade vatandaş olarak ben mi düşüneceğim.

-İktidara sonuna kadar karşı biri olarak söylüyorum. Oyunuzu iktidar partinin adayına verin. Bu ülkede başka türlü insan gibi yaşamak söz konusu değil artık.

-Buna seyirci olanlar, yanlışlıkla gelip oy istemesinler. Cevap hak ettikleri gibi olacaktır.

-Belediye biran önce el atması lazım seçimler yaklaşıyor hep dikili olmaz birazda çandarlı yada ilgi gösterin site yolları rezalet acilen yapılması lazım dikili belediyesi

 
 
 
  •  
 
 
  • -

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.