Bir gülüşü var Dünya'ya değer

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2021 - 15:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 4655+ kez okundu.
 

Bir gülüşü var Dünya'ya değer

İyilik İçin uluslararası İnsani Yardım Derneği Ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.
İyilik İçin uluslararası insani yardım derneği günlük rutin yardım çalışmaları esnasında bir evde dünyaya bedel küçük bir kız çocuğunun gülüşü ile karşılaştı. Güler yüzü ile tüm ekip üyelerin kalbini feth eden adı da kendisi gibi olan Gül bebek için yardım yapıldı. Son zamanlarda yaptıkları başarılı çalışmalarla göz dolduran İyilik İçin İnsani Yarım Derneği başkanı Bünyamin Ertekin; "İhtiyaç sahibi olan aileleri tespit edip yardım eden Derneğimiz, Salgın dolayısı evlerinden çıkamayan moral ve motivasyonları düşen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını da  unutmuyarak her fırsatta Oyuncak, Bebek Bezi, Mama, Kiyafet dağıtıyoruz. Ayrıca çocuklara Doğum günü sürprizleri yapıyoruz.dedi
İyilik İçin uluslararası İnsani Yardım Derneği Ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

İyilik İçin uluslararası insani yardım derneği günlük rutin yardım çalışmaları esnasında bir evde dünyaya bedel küçük bir kız çocuğunun gülüşü ile karşılaştı.

Güler yüzü ile tüm ekip üyelerin kalbini feth eden adı da kendisi gibi olan Gül bebek için yardım yapıldı.

Son zamanlarda yaptıkları başarılı çalışmalarla göz dolduran İyilik İçin İnsani Yarım Derneği başkanı Bünyamin Ertekin; "İhtiyaç sahibi olan aileleri tespit edip yardım eden Derneğimiz, Salgın dolayısı evlerinden çıkamayan moral ve motivasyonları düşen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını da  unutmuyarak her fırsatta Oyuncak, Bebek Bezi, Mama, Kiyafet dağıtıyoruz. Ayrıca çocuklara Doğum günü sürprizleri yapıyoruz.dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.