Başkan Sengel, 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı

EGE HABERLERİ 05.04.2024 - 12:09, Güncelleme: 05.04.2024 - 12:09 2374+ kez okundu.
 

Başkan Sengel, 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Siyah cübbe, öylesine sıradan bir kıyafet değil, vicdanın ve tarafsızlığın sembolüdür" ifadeleriyle 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı.
Asıl mesleği avukatlık olan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Mesleğini icra ederken hukuku egemen kılan tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun" sözleri ile 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı. İstanbul Barosu'ndan ruhsatını aldıktan sonra çekildiği 2004 yılına ait bir fotoğrafını, sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Sengel, paylaşımına şu notu düştü: "Bu siyah cübbe, öylesine sıradan bir kıyafet değil, vicdanın ve tarafsızlığın sembolüdür. Yargı, kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için, kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Yargı, kamu hizmeti olduğu için cübbenin cebi de yoktur."
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Siyah cübbe, öylesine sıradan bir kıyafet değil, vicdanın ve tarafsızlığın sembolüdür" ifadeleriyle 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı.

Asıl mesleği avukatlık olan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Mesleğini icra ederken hukuku egemen kılan tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun" sözleri ile 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı.

İstanbul Barosu'ndan ruhsatını aldıktan sonra çekildiği 2004 yılına ait bir fotoğrafını, sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Sengel, paylaşımına şu notu düştü:

"Bu siyah cübbe, öylesine sıradan bir kıyafet değil, vicdanın ve tarafsızlığın sembolüdür. Yargı, kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için, kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Yargı, kamu hizmeti olduğu için cübbenin cebi de yoktur."

gkyewrmwwaaokzc.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.