Başkan Pehlivan: Hep birlikte Menemen’imiz için çok çalışacağız!

EGE HABERLERİ 09.04.2024 - 01:50, Güncelleme: 09.04.2024 - 01:50 1984+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan: Hep birlikte Menemen’imiz için çok çalışacağız!

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Pehlivan, “Hep birlikte Menemen’imiz için çok çalışacağız!” dedi.
    Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yerel seçimler sonrası yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. İlk toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pehlivan, “Menemen’e adanmış başarılarla dolu yoğun bir dönemin gerçek tecrübesiyle, yeni hedeflerle, yeni başarılara ulaşmanın heyecanıyla yeni meclis üyelerimizle ilk Belediye Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Çok çalışacağız. Çok çalışacağız. Çok çalışacağız. Menemenimiz için hayırlı uğurlu olsun” notunu düştü.   Başkan Pehlivan, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Dünya Romanlar Günü’nü kutladı. Pehlivan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:   “Menemen tam 6000 yıldır tüm farklı kültürlerin doğal yaşam alanı olmuş yaşayan ve yaşatan bir kenttir. Dün olduğu gibi bugün de farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüyor, koruyor, geliştirerek, sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kutlu olsun.”
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Pehlivan, “Hep birlikte Menemen’imiz için çok çalışacağız!” dedi.
 
 
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yerel seçimler sonrası yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. İlk toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pehlivan, “Menemen’e adanmış başarılarla dolu yoğun bir dönemin gerçek tecrübesiyle, yeni hedeflerle, yeni başarılara ulaşmanın heyecanıyla yeni meclis üyelerimizle ilk Belediye Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Çok çalışacağız. Çok çalışacağız. Çok çalışacağız. Menemenimiz için hayırlı uğurlu olsun” notunu düştü.
 
Başkan Pehlivan, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Dünya Romanlar Günü’nü kutladı. Pehlivan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
 
“Menemen tam 6000 yıldır tüm farklı kültürlerin doğal yaşam alanı olmuş yaşayan ve yaşatan bir kenttir. Dün olduğu gibi bugün de farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüyor, koruyor, geliştirerek, sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kutlu olsun.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.