Başkan İlkay Çiçek'ten 'Göztepe'ye tam destek

EGE HABERLERİ 10.04.2024 - 10:55, Güncelleme: 10.04.2024 - 10:55 2835+ kez okundu.
 

Başkan İlkay Çiçek'ten 'Göztepe'ye tam destek

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Erzurum karşılaşmasında Göztepe’yi yalnız bırakmadı, maçı taraftarlarla birlikte izledi.
    Süper Lig yolunda başarıyla ilerleyen Göztepe’ye bir destek de Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’ten geldi. Mazbatasını aldığı gün Göztepe-Erzurumspor maçına giden Başkan Çiçek, karşılaşmayı Göz Göz Menderes ile birlikte tribünden izledi.   “HEP DESTEK TAM DESTEK”   Göztepe’ye Süper Lig yolunda başarı dileyen Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “TFF 1. Lig’de mücadele eden Göztepe’mizi Erzurumspor karşılaşmasında Göz Göz Menderes ile yalnız bırakmadık. 3-0’lık net skorla sahadan ayrılan ve Süper Lig’e bir adım daha yaklaşan Göztepe’mizi kutluyorum. Hep destek tam destek diyerek Göztepe’mizin tüm İzmir takımlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Erzurum karşılaşmasında Göztepe’yi yalnız bırakmadı, maçı taraftarlarla birlikte izledi.
 
 
Süper Lig yolunda başarıyla ilerleyen Göztepe’ye bir destek de Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’ten geldi. Mazbatasını aldığı gün Göztepe-Erzurumspor maçına giden Başkan Çiçek, karşılaşmayı Göz Göz Menderes ile birlikte tribünden izledi.
 
“HEP DESTEK TAM DESTEK”
 
Göztepe’ye Süper Lig yolunda başarı dileyen Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “TFF 1. Lig’de mücadele eden Göztepe’mizi Erzurumspor karşılaşmasında Göz Göz Menderes ile yalnız bırakmadık. 3-0’lık net skorla sahadan ayrılan ve Süper Lig’e bir adım daha yaklaşan Göztepe’mizi kutluyorum. Hep destek tam destek diyerek Göztepe’mizin tüm İzmir takımlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.