Başkan Denizli: Bayramı kentimiz için çalışarak geçirmeye devam edeceğiz

GÜNDEM/GÜNCEL 11.04.2024 - 12:59, Güncelleme: 11.04.2024 - 12:59 1165+ kez okundu.
 

Başkan Denizli: Bayramı kentimiz için çalışarak geçirmeye devam edeceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'la birlikte Çeşme'nin Ildır ilçesinde yaşayan vatandaşların bayramını kutladı. Denizli, "Bayramı kentimiz için çalışarak geçirmeye devam edeceğiz" dedi.
  Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk günü Ildır'da yaşayan vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Tugay ve Denizli, vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılacak olan çalışmalar ve ilçenin öncelikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çeşme halkının yoğun ilgi gösterdiği programda yurttaşlar, her iki başkanı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.     Başkan Tugay ve Denizli, daha sonra bölgenin kültürel ve tarihsel mirasının en önemli yerlerinden olan Antik Kent Tiyatrosu'nu ziyaret etti.     İzmir’in turistik ilçesi Çeşme için gerekli çalışmaların düzenli bir program ve öncelik sırasına göre hayata geçirileceğini dile getiren Başkan Denizli, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşıma, "Bayramı kentimiz için çalışarak, yerinde tespitlere yerinde çözüm üreterek geçirmeye devam edeceğiz. Sıcak karşılamaları ve keyifli sohbetleri için komşularımıza teşekkür ediyoruz" notunu düştü.
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'la birlikte Çeşme'nin Ildır ilçesinde yaşayan vatandaşların bayramını kutladı. Denizli, "Bayramı kentimiz için çalışarak geçirmeye devam edeceğiz" dedi.
 
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk günü Ildır'da yaşayan vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Tugay ve Denizli, vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılacak olan çalışmalar ve ilçenin öncelikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çeşme halkının yoğun ilgi gösterdiği programda yurttaşlar, her iki başkanı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
 
Başkan Tugay ve Denizli, daha sonra bölgenin kültürel ve tarihsel mirasının en önemli yerlerinden olan Antik Kent Tiyatrosu'nu ziyaret etti.
 
 
İzmir’in turistik ilçesi Çeşme için gerekli çalışmaların düzenli bir program ve öncelik sırasına göre hayata geçirileceğini dile getiren Başkan Denizli, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşıma, "Bayramı kentimiz için çalışarak, yerinde tespitlere yerinde çözüm üreterek geçirmeye devam edeceğiz. Sıcak karşılamaları ve keyifli sohbetleri için komşularımıza teşekkür ediyoruz" notunu düştü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.