Başkan Denizli Bayram ziyaretlerine devam ediyor

EGE HABERLERİ 13.04.2024 - 09:54, Güncelleme: 13.04.2024 - 09:54 1904 kez okundu.
 

Başkan Denizli Bayram ziyaretlerine devam ediyor

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, bayram ve mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde bayram ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Celal Bayar Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Denizli, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Celal Bayar Mahallesi'nde yaşayan komşularımla bir araya geldim, kendilerinin bayramını kutladım. Sıcak karşılamaları ve keyifli sohbetleri için teşekkür ediyorum. Birlikte nice bayramlara...” ifadelerini kullandı.   Denizli’nin sonraki durağı ise Ilıca Mahallesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen Denizli, o anları “Ilıca Mahallesi'nde hemşehrilerimi ziyaret ettim, kendilerinin bayramını kutladım. Çeşme'de hep birlikte nice neşeli, huzurlu bayramlara” notuyla paylaştı.   Çiftlikköy Mahallesi’ne de ziyarette bulunan Başkan Denizli, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu notu düştü:   “Bayramın üçüncü gününde son durağımız Çiftlikköy Mahallesi oldu. Yurttaşlarımızın sıcak karşılamasıyla, birlik ve beraberlik dileklerimizle bayramlaştık. Kendilerine teşekkür ediyor, birlikte kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum.”
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, bayram ve mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde bayram ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Celal Bayar Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Denizli, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Celal Bayar Mahallesi'nde yaşayan komşularımla bir araya geldim, kendilerinin bayramını kutladım. Sıcak karşılamaları ve keyifli sohbetleri için teşekkür ediyorum. Birlikte nice bayramlara...” ifadelerini kullandı.
 
Denizli’nin sonraki durağı ise Ilıca Mahallesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen Denizli, o anları “Ilıca Mahallesi'nde hemşehrilerimi ziyaret ettim, kendilerinin bayramını kutladım. Çeşme'de hep birlikte nice neşeli, huzurlu bayramlara” notuyla paylaştı.
 
Çiftlikköy Mahallesi’ne de ziyarette bulunan Başkan Denizli, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu notu düştü:
 
“Bayramın üçüncü gününde son durağımız Çiftlikköy Mahallesi oldu. Yurttaşlarımızın sıcak karşılamasıyla, birlik ve beraberlik dileklerimizle bayramlaştık. Kendilerine teşekkür ediyor, birlikte kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum.”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.