Amerika Birleşik Devletleri İç Güvenlik Bakanlığı Veritabanını Hacklediler

BİLİM /TEKNOLOJİ 31.12.2023 - 02:04, Güncelleme: 31.12.2023 - 02:30 1522+ kez okundu.
 

Amerika Birleşik Devletleri İç Güvenlik Bakanlığı Veritabanını Hacklediler

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları daha önce uyardığı terör destekleyicisi olarak bilinen ülkelere siber gücünü göstermeye devam ediyor .
Sancak Muhafızları sosyal medya hesaplarından Hakkari 2 başlığı ile operasyonlarına devam ettiğini duyurmuştu.Bugun yine sosyal medya üzerinen Amerika Birleşik Devletleri  İç Güvenlik Bakanlığı  www.dhs.gov Veritabanı haclediklerini duyurdu. Sancak Muhafızları paylaşımında ; Amerika Birleşik Devletleri İç Güvenlik Bakanlığı www. dhs. gov Veritabanı TARAFIMIZCA HACKLEMİŞTİR Sancak Muhafızları olarak Terör ve Terör destekçisi Ülkelere operasyonlarımız tam anlamıyla " Hilal " Taktiği ile Türkiye'nin 100.yılına yakışır bir şekilde devam ediyor . Katillerin ve katil sevicilerinin destekçilerini bir kahve zinciri olarak değil akılları sıra insanlar arasında bağ kurmayı amaçlayan bir hareket gibi gösteren küçük beyinler şunu iyi bilmelidir kİ ; Terörü ve tüm destekçilerini seven veya sevmeye meyledenler bu toprağın asil evlatları tarafından mutlaka cezalandırılacaktır.
Türk hacker grubu Sancak Muhafızları daha önce uyardığı terör destekleyicisi olarak bilinen ülkelere siber gücünü göstermeye devam ediyor .

Sancak Muhafızları sosyal medya hesaplarından Hakkari 2 başlığı ile operasyonlarına devam ettiğini duyurmuştu.Bugun yine sosyal medya üzerinen Amerika Birleşik Devletleri  İç Güvenlik Bakanlığı  www.dhs.gov Veritabanı haclediklerini duyurdu.

Sancak Muhafızları paylaşımında ;

Amerika Birleşik Devletleri İç Güvenlik Bakanlığı www. dhs. gov Veritabanı TARAFIMIZCA HACKLEMİŞTİR

Sancak Muhafızları olarak Terör ve Terör destekçisi Ülkelere operasyonlarımız tam anlamıyla " Hilal " Taktiği ile Türkiye'nin 100.yılına yakışır bir şekilde devam ediyor .

Katillerin ve katil sevicilerinin destekçilerini bir kahve zinciri olarak değil akılları sıra insanlar arasında bağ kurmayı amaçlayan bir hareket gibi gösteren küçük beyinler şunu iyi bilmelidir kİ ;

Terörü ve tüm destekçilerini seven veya sevmeye meyledenler bu toprağın asil evlatları tarafından mutlaka cezalandırılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.