Alanyaspor, Trabzonspor hazırlıklarına başladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2023 - 16:03, Güncelleme: 05.01.2023 - 15:50 2951+ kez okundu.
 

Alanyaspor, Trabzonspor hazırlıklarına başladı

Alanyaspor, Trabzonspor hazırlıklarına başladı
Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.Antrenman öncesi doğum günü olan Leroy Fer için kutlama yapıldı. Kutlamanın ardından Teknik Direktör Francesco Farioli gözetiminde Cengiz Aydoğan Tesislerinde yapılan antrenmanda, Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncular, yenileme çalışması yaptı. Isınma çalışmaları gerçekleştiren diğer futbolcular ise antrenmana dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman üçlü turnuvayla sona erdi.
Alanyaspor, Trabzonspor hazırlıklarına başladı
Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Antrenman öncesi doğum günü olan Leroy Fer için kutlama yapıldı. Kutlamanın ardından Teknik Direktör Francesco Farioli gözetiminde Cengiz Aydoğan Tesislerinde yapılan antrenmanda, Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncular, yenileme çalışması yaptı. Isınma çalışmaları gerçekleştiren diğer futbolcular ise antrenmana dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman üçlü turnuvayla sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.