AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ÇANKIRI'DAN YENİ İZMİR İÇİN HEDEFLER VE TEPKİLER!

SİYASET/POLİTİKA 28.12.2023 - 12:55, Güncelleme: 28.12.2023 - 13:08 851+ kez okundu.
 

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ÇANKIRI'DAN YENİ İZMİR İÇİN HEDEFLER VE TEPKİLER!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeniden İstanbul, Ankara, Antalya" ifadelerine destek vererek "Yeni İzmir" sloganını kent için önemli bir adım olarak değerlendirdi.
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeniden İstanbul, Ankara, Antalya" ifadelerine destek vererek "Yeni İzmir" sloganını kent için önemli bir adım olarak değerlendirdi. Çankırı, 31 Mart'ta Türkiye'nin dört bir köşesine hizmet götürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak projelerinin karnesinin tartışılmaz olduğunu belirtti. İzmir'in %70'lik bir bölümünde yapısal dönüşüme ihtiyaç olduğunu açıklayan Çankırı, kentin kentleşme sorununa ve artan trafik problemlerine çözüm olacak alt yapı projelerine ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Çankırı'nın vurguladığı önemli projeler arasında lojistik merkezler, tarım ve hayvancılık endüstrisi, balıkçılıkla ilgili kıyı yapıları ve bilişim teknolojisi odaklı yatırımlar bulunuyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'in CHP'nin amiral gemisi olduğu yönündeki ifadelerine tepki gösteren Çankırı, milliliğin önemine vurgu yaparak siyasette kimlik ve ideolojik odaklı tavrın kazanan olmayacağını dile getirdi. Ayrıca İzmir'in hizmetten yana bir rotada olduğunu belirterek parti politikalarının karanlık sulara sürüklenmesine izin vermeyeceklerini vurguladı. Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusundaki spekülasyonlara yanıt veren Çankırı, partisinin kimseyi tasarladığı bir yapı olmadığını ve hangi görevde olursa olsun partisinin hizmet için çalışacağını ifade etti.
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeniden İstanbul, Ankara, Antalya" ifadelerine destek vererek "Yeni İzmir" sloganını kent için önemli bir adım olarak değerlendirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeniden İstanbul, Ankara, Antalya" ifadelerine destek vererek "Yeni İzmir" sloganını kent için önemli bir adım olarak değerlendirdi. Çankırı, 31 Mart'ta Türkiye'nin dört bir köşesine hizmet götürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak projelerinin karnesinin tartışılmaz olduğunu belirtti.

İzmir'in %70'lik bir bölümünde yapısal dönüşüme ihtiyaç olduğunu açıklayan Çankırı, kentin kentleşme sorununa ve artan trafik problemlerine çözüm olacak alt yapı projelerine ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Çankırı'nın vurguladığı önemli projeler arasında lojistik merkezler, tarım ve hayvancılık endüstrisi, balıkçılıkla ilgili kıyı yapıları ve bilişim teknolojisi odaklı yatırımlar bulunuyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'in CHP'nin amiral gemisi olduğu yönündeki ifadelerine tepki gösteren Çankırı, milliliğin önemine vurgu yaparak siyasette kimlik ve ideolojik odaklı tavrın kazanan olmayacağını dile getirdi. Ayrıca İzmir'in hizmetten yana bir rotada olduğunu belirterek parti politikalarının karanlık sulara sürüklenmesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusundaki spekülasyonlara yanıt veren Çankırı, partisinin kimseyi tasarladığı bir yapı olmadığını ve hangi görevde olursa olsun partisinin hizmet için çalışacağını ifade etti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.