Acarlar’da pozitif sayısı 7’ye yükseld

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2020 - 22:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2593+ kez okundu.
 

Acarlar’da pozitif sayısı 7’ye yükseld

AYDIN’IN İNCİRLİOVA İLÇESİNE BAĞLI ACARLAR MAHALLESİNDE, 5 OLAN POZİTİF KORONA VİRÜSÜ VAKASI 7'YE YÜKSELDİ. 22 İKAMETİN KARANTİNAYA ALINDIĞI MAHALLEDE, YENİ ÖNLEMLERİN ALINABİLECEĞİ BİLDİRDİ
Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesinde, 5 olan pozitif korona virüsü vakası 7’ye yükseldi. 22 ikametin karantinaya alındığı mahallede, yeni önlemlerin alınabileceği bildirdi. Acarlar Mahallesinde yaşayan 5 kişide korona virüsü tespit edilmesinin ardından, bu kişi ve temas ettikleri yakınlarına ait 22 ikamet dün geceden itibaren karantinaya alınmıştı. Bugün aile fertlerine yapılan iki testin daha pozitif çıkmasıyla, korona virisü vaka sayısı 7’ye yükseldi. Mahallede denetim ve kontrollerin devam edeceğini belirten yetkililer, gelişmelere göre yeni tedbir ve kararların alınacağını belirtti.
AYDIN’IN İNCİRLİOVA İLÇESİNE BAĞLI ACARLAR MAHALLESİNDE, 5 OLAN POZİTİF KORONA VİRÜSÜ VAKASI 7'YE YÜKSELDİ. 22 İKAMETİN KARANTİNAYA ALINDIĞI MAHALLEDE, YENİ ÖNLEMLERİN ALINABİLECEĞİ BİLDİRDİ

Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesinde, 5 olan pozitif korona virüsü vakası 7’ye yükseldi. 22 ikametin karantinaya alındığı mahallede, yeni önlemlerin alınabileceği bildirdi.

Acarlar Mahallesinde yaşayan 5 kişide korona virüsü tespit edilmesinin ardından, bu kişi ve temas ettikleri yakınlarına ait 22 ikamet dün geceden itibaren karantinaya alınmıştı.

Bugün aile fertlerine yapılan iki testin daha pozitif çıkmasıyla, korona virisü vaka sayısı 7’ye yükseldi. Mahallede denetim ve kontrollerin devam edeceğini belirten yetkililer, gelişmelere göre yeni tedbir ve kararların alınacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.