Yenice’nin yeni Kaymakamı Güneş göreve başladı

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2023 - 14:19, Güncelleme: 30.01.2023 - 14:01 1081+ kez okundu.
 

Yenice’nin yeni Kaymakamı Güneş göreve başladı

Yenice’nin yeni Kaymakamı Güneş göreve başladı
Yenice Kaymakamı Gizem Tokur’un İçişleri Bakanlığı oluru ile Eflani’ye görevlendirilmesinin ardından Yenice Kaymakamlığına da Eflani Kaymakamı Büşra Güneş görevlendirildi.Kaymakam Büşra Güneş, Yenice’deki görevine başladı. Yenice’deki görevine başlayan Kaymakam Büşra Güneş, 14 Şubat 2022 tarihinden bu yana Eflani Kaymakam Vekilliği görevinde bulunuyordu. Güneş, İçişleri Bakanlığı oluru ile Yenice Kaymakamlığına görevlendirildi.
Yenice’nin yeni Kaymakamı Güneş göreve başladı
Yenice Kaymakamı Gizem Tokur’un İçişleri Bakanlığı oluru ile Eflani’ye görevlendirilmesinin ardından Yenice Kaymakamlığına da Eflani Kaymakamı Büşra Güneş görevlendirildi.
Kaymakam Büşra Güneş, Yenice’deki görevine başladı. Yenice’deki görevine başlayan Kaymakam Büşra Güneş, 14 Şubat 2022 tarihinden bu yana Eflani Kaymakam Vekilliği görevinde bulunuyordu. Güneş, İçişleri Bakanlığı oluru ile Yenice Kaymakamlığına görevlendirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.