Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KAFAYA DEĞİL TOPA KAFA ATIP ÜLKEMİZE ŞAMPİYONLUK GETİREN ŞIRNAK'IN GENÇLERİNİ ALINLARINDAN ÖPÜYORUZ.

KAFAYA DEĞİL TOPA KAFA ATIP ÜLKEMİZE ŞAMPİYONLUK GETİREN ŞIRNAK'IN GENÇLERİNİ ALINLARINDAN ÖPÜYORUZ.  Dünyanın umut projesi “Geleceğin için sağlıklı beslen, hareketli yaşa, toprağını işle ve suyunu israf etme” Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi, projesi kapsamında İspanya’nın Barcelona kentinde 13-19 Ekim 2018 Tarihleri arası 200 futbol kulübünün COSTA BRAVA FUTBOL TURNUVASINA Şırnak Valiliğinin  girişimleri ve Spor Toto Teşkilat Başbakanlığının  katkıları ile turnuvaya katılmıştır.  COSTA BRAVA FUTBOL TURNUVASINA Şırnaklı çocuklarımızı hazırlayan teknik ekibimizin başında  UYAFA Diyarbakır bölge koordinatörü EKREM ŞİMŞEK ve Şırnak koordinatörü ÖMER KOÇER bulunmuşlardır. 13 Ekim günü başlayan grup maçlarında ülkemizi temsil eden yaşları küçük gönülleri büyük bu KOCA YÜREKLİ ADAMLAR grup maçlarını yenilgisiz  kapayarak gruptan  şampiyon olarak   çıkmışlardır. Gruptan lider olarak çıkan UYAFA U13 takımımız şampiyonluk maçında Danimarka’nın Dalum takımıyla yaptığı final karşılaşmasını penaltı atışlarıyla kazanarak şampiyon oldu. Bize bu gururu yaşattıkları için başta Genel kordinator  Burhan TOPUZ Şırnak Gençlik hizmetleri Müdürü  Lokman EKİCİ UYAFA GENEL BAŞKANI   Özcan ŞİMŞEK beye  UYAFA CUP  Uluslararası Basın Danışmanı  Serdar AKYOL beye Veee bir anne merhamet ve şefkati ile gençlerimize kol kanat geren EKİBİN TEK KADIN ÜYESİ saygıdeğer  FİLİZ ŞİMŞEK Hanımefendiye, Şırnak UYAFA takımı futbolcularımız olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. İyi ki varsınız ÇOCUKLAR. Bize ve tüm ülkemiz insanına   FUTBOLDA UNUTTUĞUMUZ BU MUTLULUĞU YAŞATTIĞINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.  Inşaallah bu başarınız ile  TOPA KAFA ATMASI GEREKENLERE iyi bir  SPOR ve SPORCULUK DERSİ VERDİNİZ. Selâm ve dua ile  Bülent ERTEKİN          
Ekleme Tarihi: 19 Ekim 2018 - Cuma

KAFAYA DEĞİL TOPA KAFA ATIP ÜLKEMİZE ŞAMPİYONLUK GETİREN ŞIRNAK'IN GENÇLERİNİ ALINLARINDAN ÖPÜYORUZ.

KAFAYA DEĞİL TOPA KAFA ATIP ÜLKEMİZE ŞAMPİYONLUK GETİREN ŞIRNAK'IN GENÇLERİNİ ALINLARINDAN ÖPÜYORUZ. 


Dünyanın umut projesi “Geleceğin için sağlıklı beslen, hareketli yaşa, toprağını işle ve suyunu israf etme” Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi, projesi kapsamında İspanya’nın Barcelona kentinde 13-19 Ekim 2018 Tarihleri arası 200 futbol kulübünün COSTA BRAVA FUTBOL TURNUVASINA Şırnak Valiliğinin  girişimleri ve Spor Toto Teşkilat Başbakanlığının  katkıları ile turnuvaya katılmıştır. 

COSTA BRAVA FUTBOL TURNUVASINA Şırnaklı çocuklarımızı hazırlayan teknik ekibimizin başında  UYAFA Diyarbakır bölge koordinatörü EKREM ŞİMŞEK ve Şırnak koordinatörü ÖMER KOÇER bulunmuşlardır.

13 Ekim günü başlayan grup maçlarında ülkemizi temsil eden yaşları küçük gönülleri büyük bu KOCA YÜREKLİ ADAMLAR grup maçlarını yenilgisiz  kapayarak gruptan  şampiyon olarak   çıkmışlardır.

Gruptan lider olarak çıkan UYAFA U13 takımımız şampiyonluk maçında Danimarka’nın Dalum takımıyla yaptığı final karşılaşmasını penaltı atışlarıyla kazanarak şampiyon oldu.

Bize bu gururu yaşattıkları için başta

Genel kordinator  Burhan TOPUZ

Şırnak Gençlik hizmetleri Müdürü  Lokman EKİCİ

UYAFA GENEL BAŞKANI  
Özcan ŞİMŞEK beye 

UYAFA CUP 
Uluslararası Basın Danışmanı 
Serdar AKYOL beye

Veee bir anne merhamet ve şefkati ile gençlerimize kol kanat geren EKİBİN TEK KADIN ÜYESİ saygıdeğer  FİLİZ ŞİMŞEK Hanımefendiye,

Şırnak UYAFA takımı futbolcularımız olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

İyi ki varsınız ÇOCUKLAR.
Bize ve tüm ülkemiz insanına  
FUTBOLDA UNUTTUĞUMUZ BU MUTLULUĞU YAŞATTIĞINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER. 
Inşaallah bu başarınız ile 
TOPA KAFA ATMASI GEREKENLERE
iyi bir 
SPOR ve SPORCULUK DERSİ VERDİNİZ.

Selâm ve dua ile 
Bülent ERTEKİN 


 


      

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.