Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

YENİ BİR BESTEYE GEREK YOK! EN GÜZEL BESTE ORADA BEŞ VAKİT OKUNACAK OLANDIR"

YENİ BİR BESTEYE GEREK YOK! EN GÜZEL BESTE ORADA BEŞ VAKİT OKUNACAK OLANDIR"  Eşek Gözlüm... Bu Akşam Ölürüm... Yedialtı... Avara... Bir Ahir Zaman... Darp... Gümüş Teller... Anladınız değil mi? Tabii bir döneme  "Bu Akşam Ölürüm" şarkısı ile damga vuran, hemen hemen her akşam kuşağı haberlerinden bildiğimiz, tanıdığımız Murat KEKİLLİ den bahsediyoruz.  Sonra... Sonra o da "beni köyümün yağmurları ile yıkayın " şarkısı eşliğinde köyüne, dağlara inzivaya çekildi. İşte o Kekilli son bir haftanın yeri göğü, ülkemi ve tüm HAÇLILARI ve KONSTANTİNİYE PALİKARYALARINI delirtecek öyle bir laf etti ki, öylesine. Delikanlı adammışsın Murat... Yiğit adammışsın Murat... Yerli ve milli şuura sahip ASLAN YÜREKLİ adammışsın Murat... Bugün Türkiye'de ve Müslüman dünyasında büyük sevinçle karşılanan, Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla ilgili klavye muhalifleri tarafından gelen eleştirilere verdiğin cevaba karşılık söylenecek ve yazılacak hiç bir şey bulamıyorum. Ne güzel bir ifade... Ne güzel bir cevap... Derler ya hani, AL BİR KAYA, NEREYE DAYARSAN DAYA.. İşte Murat KEKİLLİ'den kapak gibi cevap: Ayasofya için özel bir beste yapmasını isteyenlere "Yeni bir besteye gerek yok! EN GÜZEL BESTE ORADA BEŞ VAKİT OKUNACAK OLANDIR" Kim ne dersin bundan daha güzel bir cevap-kendi adıma konuşursam- bulamadım. Ayasofya'nın cami olarak açılmasıyla ilgili klavye muhaliflerine verdiği yanıtla dikkat çeken Murat Kekilli, Ayasofya için özel bir beste yapmasını isteyenlere "Yeni bir besteye gerek yok! En güzel beste orada beş vakit okunacak olandır" diye karşılık verdi. (14.07.2020 a.g.g) Seni Allah için çok seviyoruz... Böyle güzel bir ifade için teşekkürlerimi iletiyorum. Sağolasın..  Varolasın... Bitti mi??? Kekilli; âdeta döktürüyor ve twitinde diyor ki "Ayasofya zaten özgürdü diye çemkirip duranlara bir müjde daha vereyim mi? Sıra Kudüs’e de gelecek. Hatta bütün dünyayı özgürlüğüne kavuşturacak bir toplumun ferdi olmaktan utanmayın, bu gurura ortak olun derdim ama..." Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 17 Temmuz 2020 - Cuma

YENİ BİR BESTEYE GEREK YOK! EN GÜZEL BESTE ORADA BEŞ VAKİT OKUNACAK OLANDIR"

YENİ BİR BESTEYE GEREK YOK! EN GÜZEL BESTE ORADA BEŞ VAKİT OKUNACAK OLANDIR" 

Eşek Gözlüm...
Bu Akşam Ölürüm...
Yedialtı...
Avara...
Bir Ahir Zaman...
Darp...
Gümüş Teller...

Anladınız değil mi? Tabii bir döneme 
"Bu Akşam Ölürüm" şarkısı ile damga vuran, hemen hemen her akşam kuşağı haberlerinden bildiğimiz, tanıdığımız Murat KEKİLLİ den bahsediyoruz. 
Sonra...
Sonra o da "beni köyümün yağmurları ile yıkayın " şarkısı eşliğinde köyüne, dağlara inzivaya çekildi.

İşte o Kekilli son bir haftanın yeri göğü, ülkemi ve tüm HAÇLILARI ve KONSTANTİNİYE PALİKARYALARINI delirtecek öyle bir laf etti ki, öylesine.

Delikanlı adammışsın Murat...
Yiğit adammışsın Murat...
Yerli ve milli şuura sahip ASLAN YÜREKLİ adammışsın Murat...

Bugün Türkiye'de ve Müslüman dünyasında büyük sevinçle karşılanan, Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla ilgili klavye muhalifleri tarafından gelen eleştirilere verdiğin cevaba karşılık söylenecek ve yazılacak hiç bir şey bulamıyorum.

Ne güzel bir ifade...
Ne güzel bir cevap...
Derler ya hani,
AL BİR KAYA,
NEREYE DAYARSAN DAYA..

İşte Murat KEKİLLİ'den kapak gibi cevap:

Ayasofya için özel bir beste yapmasını isteyenlere "Yeni bir besteye gerek yok! EN GÜZEL BESTE ORADA BEŞ VAKİT OKUNACAK OLANDIR"
Kim ne dersin bundan daha güzel bir cevap-kendi adıma konuşursam- bulamadım.

Ayasofya'nın cami olarak açılmasıyla ilgili klavye muhaliflerine verdiği yanıtla dikkat çeken Murat Kekilli, Ayasofya için özel bir beste yapmasını isteyenlere "Yeni bir besteye gerek yok! En güzel beste orada beş vakit okunacak olandır" diye karşılık verdi. (14.07.2020 a.g.g)

Seni Allah için çok seviyoruz...
Böyle güzel bir ifade için teşekkürlerimi iletiyorum.
Sağolasın.. 
Varolasın...

Bitti mi???
Kekilli; âdeta döktürüyor ve twitinde diyor ki

"Ayasofya zaten özgürdü diye çemkirip duranlara bir müjde daha vereyim mi? Sıra Kudüs’e de gelecek. Hatta bütün dünyayı özgürlüğüne kavuşturacak bir toplumun ferdi olmaktan utanmayın, bu gurura ortak olun derdim ama..."

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.