Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

BOŞ HAYALLERİN PEŞİNDE KOŞMAYIN.

BOŞ HAYALLERİN PEŞİNDE KOŞMAYIN. Kronavirüs salgını dolayısıyla 90 gün ertelenen CHP TBMM grup toplantısı nihayet yapılmış. Ancak Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından anlıyoruz ki, bu 90 günde CHP'nin beyin takımında hiçbir değişiklik olmamış. ....... Dün  Sabah gazetesini okuyanlarımız varsa duayen gazetecilerden Mehmet BARLAS 'ın bu konu hakkındaki yukarıda alıntı yaptığım ilk paragrafını okumuşlardır. Eminim ki; yazılarda anlatılanlara hiçte öyle bir tepki göstermemişsinizdir. Zira "dedeleri ne idi ki evlatları ne olsun" diyenlerin seslerini duyar gibi oluyoruz.  Konuyu yazmamızın asıl nedenini ise 11 Haziran 2020 tarihinde CHP'li vekil İbrahim Özden Kaboğlu, mecliste yaptığı konuşmasında  ''Benim görüşüme göre Topkapı Sarayı da müze olarak korunmalı, Ayasofya da müze olarak korunmalı, hatta Sultanahmet de müze olmalı çünkü bunlar artık bizim kendi şeyimiz değil, kendimize özgü değil, insanlığın ortak mirasıdır bunlar.'' şeklinde skandal sözleri. Şaşırdınız mı? Acaba; Allah Allah yaaa bu da nereden çıktı? Yok canım böyle şey mi söylenir? Bunlar hep gazetecilerin uyduruk kıytırık asparagas haberleri  mi diye düşündünüz ve söylediniz. Yooooo.. Hiç şaşırmadık.. Zira ayni partinin geçmişteki siyasetçileri de, dedeleri, büyükleri aynı minval üzere siyaset yapmamışlar mıydı? Camiler kapanmamış mıydı  Ezanlar susturulmamış mıydı? Kuran yasaklanmamış mıydı? Okuyanlar akla ziyan eziyetlerle sindirilmemiş miydi? Bazı camiler satılmamış mıydı? Kimileri ahır... Kimileri depo... Kimileri ... "Yok canım sende meydanı boş buldun iyi sallıyorsun haaa" diyebilirsiniz. Zararı yok söyleyin. Hepsinin belgeleri ve resimleri mevcut. Veee. Allahu Ekber diyenlerin... Peygamber diyenlerin... Namaz diyenleri zindandan zindana sürüldüğü ve öldürüldüğü... Sayın duayen gazeteci Sayın Mehmet BARLAS "90 günde CHP'nin beyin takımında hiçbir değişiklik olmamış." diyerek bir değişikliği bekliyor ve görmeyi düşünüyor  iseniz,  buna ne kendilerinin ne de gelecek olan nesillerinin ömürleri yeter.  Zira; KIRK YILLIK KÂNİ OLMUYOR YAĞNİ. Bizler bu mahallede yazanlar, Ya da başka bir ifade ile ismi ve esamesi dahi okunmayanlar deriz ki      BOŞ HAYALLERİN PEŞİNDE    KOŞMAYIN. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN.
Ekleme Tarihi: 12 Haziran 2020 - Cuma

BOŞ HAYALLERİN PEŞİNDE KOŞMAYIN.

BOŞ HAYALLERİN PEŞİNDE KOŞMAYIN.

Kronavirüs salgını dolayısıyla 90 gün ertelenen CHP TBMM grup toplantısı nihayet yapılmış. Ancak Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından anlıyoruz ki, bu 90 günde CHP'nin beyin takımında hiçbir değişiklik olmamış.
.......

Dün  Sabah gazetesini okuyanlarımız varsa duayen gazetecilerden Mehmet BARLAS 'ın bu konu hakkındaki yukarıda alıntı yaptığım ilk paragrafını okumuşlardır.

Eminim ki; yazılarda anlatılanlara hiçte öyle bir tepki göstermemişsinizdir. Zira "dedeleri ne idi ki evlatları ne olsun" diyenlerin seslerini duyar gibi oluyoruz. 

Konuyu yazmamızın asıl nedenini ise
11 Haziran 2020 tarihinde CHP'li vekil İbrahim Özden Kaboğlu, mecliste yaptığı konuşmasında  ''Benim görüşüme göre Topkapı Sarayı da müze olarak korunmalı, Ayasofya da müze olarak korunmalı, hatta Sultanahmet de müze olmalı çünkü bunlar artık bizim kendi şeyimiz değil, kendimize özgü değil, insanlığın ortak mirasıdır bunlar.'' şeklinde skandal sözleri.

Şaşırdınız mı?
Acaba;
Allah Allah yaaa bu da nereden çıktı?
Yok canım böyle şey mi söylenir?
Bunlar hep gazetecilerin uyduruk kıytırık asparagas haberleri 
mi diye düşündünüz ve söylediniz.

Yooooo..
Hiç şaşırmadık..
Zira ayni partinin geçmişteki siyasetçileri de, dedeleri, büyükleri aynı minval üzere siyaset yapmamışlar mıydı?

Camiler kapanmamış mıydı 
Ezanlar susturulmamış mıydı?
Kuran yasaklanmamış mıydı?
Okuyanlar akla ziyan eziyetlerle sindirilmemiş miydi?
Bazı camiler satılmamış mıydı?
Kimileri ahır...
Kimileri depo...
Kimileri ...
"Yok canım sende meydanı boş buldun iyi sallıyorsun haaa" diyebilirsiniz. Zararı yok söyleyin.
Hepsinin belgeleri ve resimleri mevcut.

Veee.
Allahu Ekber diyenlerin...
Peygamber diyenlerin...
Namaz diyenleri zindandan zindana sürüldüğü ve öldürüldüğü...

Sayın duayen gazeteci Sayın Mehmet BARLAS "90 günde CHP'nin beyin takımında hiçbir değişiklik olmamış." diyerek bir değişikliği bekliyor ve görmeyi düşünüyor  iseniz,  buna ne kendilerinin ne de gelecek olan nesillerinin ömürleri yeter. 
Zira;
KIRK YILLIK KÂNİ
OLMUYOR YAĞNİ.

Bizler bu mahallede yazanlar, Ya da başka bir ifade ile ismi ve esamesi dahi okunmayanlar deriz ki
     BOŞ HAYALLERİN PEŞİNDE    KOŞMAYIN.

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.