Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KİMSİN SEEEEEEN...

KİMSİN SEEEEEEN... Bir film. Yönetmen Antoine Fuqua Oyuncular: Denzel Washington,  Chloë Grace Moretz, Marton Csokas İsmi : ADALET 1 Konu: McCall gizemli geçmişini geride bırakıp, sakin ve sessiz bir yaşama doğru yelken açar. Fakat acımasız Rus mafyasının kontrolü altındaki Teri isimli genç kızla tanıştığında onun içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalamaz. Kendi kendisini emekli etmiş olan McCall, içindeki adalet duygusunun peşinden giderek Teri'ye yardım edecektir. Çünkü adaletin temsili olarak güçsüzün yanındadır... Konu ve oyuncular bu. Aksiyon filmlerinden hoşlananlar için izlenebilir bir film. Filmde makaleye konu olan bana göre en güzel ve önemli  replik ise makalenin başlığına attığım KİMSİN SEEEEN!!! Adaletin peşinde olan başrol oyuncusu kötüleri öldürmeden önce illegal işlerin başrol oyuncularının söyledikleri bir söz. KİMSİN SEEEEN!!! Filmin bu repliklerini seyredince aklıma bu vatan için gecesini ve  gündüzüne katarak sevdiklerinden dahi uzak kalan gayeleri sadece ve sadece bu vatan için hayırlı bir iş yapmanın cehd içerisinde olan aslan yürekleri aklıma geldi. Bu aslan yüreklerden bir tanesi de teröre ve teröristlere kan kusturan dışarıdaki askeri harekatlar ile dosta güven düşmana korku salan iha'lar ve siha'larin mimarı Selçuk BAYRAKTAR. Malum çevreler ne zaman boş kalsalar önce ülkenin Başkanı ile uğraşıyorlar sonra çevresinde kim varsa onlarla uğraşıyorlar. Kimler bunlar? diyebilirsiniz.  Sırası ile:  R.Tayyip ERDOĞAN Fahrettin ALTUN Berat ALBAYRAK Süleyman SOYLU daha da gerilere gitmek istemiyorum. Zira biraz beyin cimnastiği yaparsak milletvekilinden bakanına kadar daha çok isimleri ilave edebilirsiniz. Bunların meselesi siyaset yapmak değil havanda su dövmek. Lâkin yaptıkları bu cahil ve âdi saldırılar neticesi hep akim kalıyor ve tabiri caizse yaptıkları pislikleri içerisinde boğuluyorlar. İşte tam bu işlerin sonunda bizim filmin bana göre en güzel repliği sayılacak sözü aklıma geliyor, KİMSİN SEEEEEEN Kendi kazdıkları kuyularda, foseptik çukurlarında batarlarken, yalandan ve iftiradan asla vazgeçmeyenlere  söylenecek tek söz, verilecek tek cevap: BİZ; BU VATANIN ASLAN YÜREKLİ EVLATLARI!!! BİZ; ZAFER HAKKIN VE HAKKA İNANLARINDIR DİYEN İMANLI YÜREKLERİYİZ.!!! BİZ; HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSARAK YALAN VE İFTİRANIN TARAFINDA SAF TUTANLARLA OLMAYANLARDANIZ!!! Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 14 Mayıs 2020 - Perşembe

KİMSİN SEEEEEEN...

KİMSİN SEEEEEEN...

Bir film.
Yönetmen Antoine Fuqua
Oyuncular: Denzel Washington, 
Chloë Grace Moretz,
Marton Csokas
İsmi : ADALET 1

Konu: McCall gizemli geçmişini geride bırakıp, sakin ve sessiz bir yaşama doğru yelken açar. Fakat acımasız Rus mafyasının kontrolü altındaki Teri isimli genç kızla tanıştığında onun içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalamaz. Kendi kendisini emekli etmiş olan McCall, içindeki adalet duygusunun peşinden giderek Teri'ye yardım edecektir. Çünkü adaletin temsili olarak güçsüzün yanındadır...

Konu ve oyuncular bu. Aksiyon filmlerinden hoşlananlar için izlenebilir bir film. Filmde makaleye konu olan bana göre en güzel ve önemli  replik ise makalenin başlığına attığım KİMSİN SEEEEN!!!
Adaletin peşinde olan başrol oyuncusu kötüleri öldürmeden önce illegal işlerin başrol oyuncularının söyledikleri bir söz.

KİMSİN SEEEEN!!!

Filmin bu repliklerini seyredince aklıma bu vatan için gecesini ve  gündüzüne katarak sevdiklerinden dahi uzak kalan gayeleri sadece ve sadece bu vatan için hayırlı bir iş yapmanın cehd içerisinde olan aslan yürekleri aklıma geldi.

Bu aslan yüreklerden bir tanesi de teröre ve teröristlere kan kusturan dışarıdaki askeri harekatlar ile dosta güven düşmana korku salan iha'lar ve siha'larin mimarı Selçuk BAYRAKTAR.

Malum çevreler ne zaman boş kalsalar önce ülkenin Başkanı ile uğraşıyorlar sonra çevresinde kim varsa onlarla uğraşıyorlar. Kimler bunlar? diyebilirsiniz. 
Sırası ile: 
R.Tayyip ERDOĞAN
Fahrettin ALTUN
Berat ALBAYRAK
Süleyman SOYLU daha da gerilere gitmek istemiyorum. Zira biraz beyin cimnastiği yaparsak milletvekilinden bakanına kadar daha çok isimleri ilave edebilirsiniz. Bunların meselesi siyaset yapmak değil havanda su dövmek. Lâkin yaptıkları bu cahil ve âdi saldırılar neticesi hep akim kalıyor ve tabiri caizse yaptıkları pislikleri içerisinde boğuluyorlar.
İşte tam bu işlerin sonunda bizim filmin bana göre en güzel repliği sayılacak sözü aklıma geliyor,

KİMSİN SEEEEEEN
Kendi kazdıkları kuyularda, foseptik çukurlarında batarlarken, yalandan ve iftiradan asla vazgeçmeyenlere  söylenecek tek söz, verilecek tek cevap:

BİZ;
BU VATANIN ASLAN YÜREKLİ EVLATLARI!!!

BİZ;
ZAFER HAKKIN VE HAKKA İNANLARINDIR DİYEN İMANLI YÜREKLERİYİZ.!!!

BİZ;
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSARAK YALAN VE İFTİRANIN TARAFINDA SAF TUTANLARLA OLMAYANLARDANIZ!!!


Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.